010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 22-4-2018
Starttijd: 09:00
Start: Plaza Colon
Finish: Retiro Park
Tijdslimiet: 6 uur
Tijdsregistratie: elektronische chip
Max. deelnemers: geen maximum
Highlights: Het parcours neemt u mee langs een aantal schitterende hoogtepunten zoals het Estadi Bernabeu, de Casa de Campo (park) en vele mooie gebouwen. Verder is er ook veel entertainment langs de route.
Weersomstandigheden: Bij de start ligt de temperatuur rond de 12 graden, gedurende de marathon stijgt de temperatuur iets.
Verzorging: Diverse stands met sponsen en drankjes.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille.
Deelnamebewijs info: In Pavillion 11. Geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00-19:00.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit Belgi mogelijk, prijs op aanvraag

Dag 1: U vertrekt op 20-04-2018
Vliegreis Amsterdam - Madrid met KLM (07:00-09.35) en op eigen gelegenheid naar hotel Tryp Chamberi ****

Dag 2: Ter vrije besteding. Op deze dag dient wel het startbewijs voor de marathon opgehaald te worden.

Dag 3: De dag van de marathon.

Dag 4:U vertrekt op 23-04-2018
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugreis naar Amsterdam (20:15-22:45).

Hotel

Tryp Chamberi (****)

Het moderne Tryp Madrid Chamberi ligt in de mooie wijk Chamberi van Madrid, op slechts 10 minuten met de metro van de Puerta del Sol en de Gran Va. Het hotel heeft kamers met airconditioning, gratis WiFi en een satelliettelevisie.

De kamers van het Tryp Madrid Chamberi zijn stijlvol ingericht en voorzien van parket, een minibar, een kluisje en een eigen badkamer met een fhn.

In bar-restaurant Caf & T op locatie wordt een scala aan internationale gerechten geserveerd. U kunt er ook cocktails krijgen.

Het personeel van de 24-uursreceptie kan u voorzien van informatie over de bezienswaardigheden en activiteiten in Madrid. De rustige woonwijk Chamberi vormt tevens de thuisbasis van het Sorolla Museum, dat op 950 meter van het hotel ligt.

U reist heel gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de luchthaven Madrid-Barajas en naar de handelsbeurs IFEMA, die op 12 km van het Tryp Madrid Chamberi ligt. Het metrostation Alonso Cano bevindt zich op slechts 140 meter afstand. Voor de deur van het hotel ligt ook een bushalte.

Inclusief / exclusief

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam - Madrid met KLM
Alle luchthavenbelastingen.
10 kg handbagage
3 overnachtingen in hotel Tryp Chamberi (****).
Dagelijks ontbijtbuffet
Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
Verzekeringen.
Calamiteitenfonds 2,50.

Spanje

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa, wat gedeeld wordt met Portugal en Gibraltar. Het land grenst aan Frankrijk, Andorra, de Pyreneen, Portugal, Gibraltar en Marokko. Steeds meer mensen ontdekken dat Spanje meer biedt dan zon, zee en strand! Het Spaanse binnenland ademt volop Spaanse trots en temperament en staat bekend om de heerlijke streekgerechten en tapas. De diverse natuur en kunstwerken van Velasquez, Picasso, Dali en Gaudi zijn ook zeker een bezoekje waard. De steden bieden ook diversiteit, zoals het wereldse Barcelona en de hoofdstad Madrid.

De geografische ligging van Spanje zorgt ervoor dat alleen het noordwesten onder invloed ligt van de zogenaamde straalstromen. Spanje heeft een zeer onregelmatig landschap en is een van de meest bergachtige landen van het Europese continent. Dit zorgt ervoor dat Spanje in verschillende klimaten onderscheiden kan worden. Het land kent een Mediterraan klimaat, een Subtropisch klimaat, een Woestijnklimaat, een Zeeklimaat en een Hooggebergteklimaat.

Madrid

Madrid is de hoofdstad en grootste stad van Spanje. De stad is tevens een eigen gemeente en ligt in het midden van het land op de Spaanse Hoogvlakte. Madrid is ook de hoofdplaats van de gelijknamige autonome regio.

Door de centrale ligging, de geschiedenis en politieke en financile functies wordt Madrid gezien als de belangrijkste stad van het Iberisch Schiereiland. De stad telt zo'n 3,3 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 606 km. De inwoners van Madrid worden Madrilenen genoemd.

Madrid heeft een hoop schitterende bezienswaardigheden. Belangrijke bezienswaardigheden in Madrid zijn het Palacio Real, oftewel het Koninklijk Paleis, het Retiropark, het archeologisch museum en drie internationaal befaamde kunstmusea. In Madrid is voor iedereen iets te beleven en een bezoek aan deze stad is dus zeker de moeite waard.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
 • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


 • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

 • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

 • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Om u een indruk te geven wat u te wachten staat tijdens de Madrid Marathon hebben wij een sfeervideo van de editie van 2010 voor u geselecteerd:

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Rock 'n Roll Madrid Marathon

De marathon van Madrid is bekend over de hele wereld. De stad biedt schitterende bezienswaardigheden en een uitdagend parcours. Madrid is de eerste Europese stad die is overgenomen door de organisatie Rock 'n' Roll. Geniet dus van een schitterend evenement in het prachtige Madrid.

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:
- Alle gepubliceerde prijzen zijn ledenprijzen

- Niet-leden van Le Champion betalen bij een arrangementprijs tot 700,- een toeslag van 5% op de geldende arrangementsprijs per persoon. Bij een arrangementsprijs van 700,- of hoger betreft het een vastgesteld bedrag van 35,- per persoon.

- Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.

- Leden van Le Champion betalen geen reserveringskosten. Niet-leden betalen 15,- reserveringskosten per boeking.

- Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.
Vanaf 510,00 p.p.

sluit op 22-03-2018


Evenement informatie
Startdatum: 22-4-2018
Starttijd: 09:00 uur
Start: Wagramerstrasse bij het Verenigde Naties gebouw
Finish: Ringstrasse
Tijdslimiet: 5 uur en 30 minuten
Tijdsregistratie: elektronische chip
Highlights: Prater, reuzenrad, historische gebouwen.
Weersomstandigheden: De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 12 graden.
Verzorging: Diverse stands met drank en sponsen.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille en oorkonde.
Deelnamebewijs info: Vienna Sports World in Messehalle D op vrijdag en zaterdag van 10:00-18:00 uur.
Pastaparty: Dag voor de halve marathon in de Vienna City Hall van 14:00 tot 19:00.

Reisprogramma

b>Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 20-04-2018
U vliegt met KLM vanaf Amsterdam naar Wenen (06:50-08:40) en gaat op eigen gelegenheid naar hotel Mercure Westbahnhof (****).

Dag 2:
Ter vrije besteding. Deze dag dient wel het startbewijs opgehaald te worden.

Dag 3:
De dag van de marathon!

Dag 4: U vertrekt op maandag 23-04-2018
Terugvlucht met KLM van Wenen naar Amsterdam (19:55-21:45).

Hotel

Mercure Westbahnhof(****)

Hotel Mercure Wien Westbahnhof ligt naast het trein- en metrostation Westbahnhof, op slechts 700 meter van de concert- en evenementenzaal Stadthalle. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Het hotel heeft een grote lobby, een bar met cocktails en wijnen, en een sauna. M fifteen, het restaurant van Hotel Mercure Wien Westbahnhof, serveert internationale gerechten en Oostenrijkse specialiteiten.

Via de metrolijn U3 reist u in slechts 7 minuten zonder overstappen naar het centrum van de stad. Er stopt een pendelbus naar de luchthaven voor de deur van het hotel. De winkelstraat Mariahilfer Strae bevindt zich op slechts 5 minuten lopen.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam - Wenen v.v. met KLM
* Alle luchthavenbelastingen
* 10 kg handbagage.
* 3 overnachtingen in hotel Mercure Westbahnhof (****).
* Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet.
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen
* Eenmalig calamiteitenfonds 2,50.

Oostenrijk

Oostenrijk is een binnenstaat in Centraal-Europa en grenst aan: Zwitserland, Liechtenstein, Tsjechi, Slowakije, Hongarije, Duitsland, Itali en Sloveni.

Oostenrijk ligt in de Alpen, met als hoofdstad Wenen en als officile taal Duits. Kenmerken voor het Oostenrijkse landschap zijn het hooggebergte, de bossen en de grote rivieren. Het westelijk deel van het land is beduidend natter dan het oosten, terwijl de zuidkant van de Alpen mediterrane trekjes heeft. De fhnwind is van invloed op de temperatuur en het weersverloop.

Een belangrijke bron van inkomsten voor de Oostenrijkse toeristen industrie is de wintersport. Een steeds verdere uitbreiding van pistes, liften e.d. zorgt ervoor dat er steeds meer milieuproblemen in het Alpengebied optreden. Men probeert hier dan ook alternatieven voor te bieden, zoals het aanbod van zomervakanties.
Wenen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en vormt sinds 1922 een eigen deelstaat. De stad ligt in het noordoosten van het land aan de rivier de Donau. Wenen telt zo'n 1,8 miljoen inwoners en is daarmee veruit de grootste stad en het cultureel en politiek centrum van Oostenrijk. Wenen heeft een oppervlakte van 414,90 km.

Wenen is een bruisende stad waar veel te zien is en te beleven valt. Er lonken schitterende paleizen, monumentale pleinen, barokke gebouwen en nog veel meer. U heeft de mogelijkheid om de stad vanuit een koets, boot of reuzenrad te bekijken. Uiteraard kunt u in wenen ook genieten van de Weense opera. De trendy cocktailbars en grote discotheken van de stad draaien mee met de beste van Europa.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
 • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


 • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

 • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

 • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Vienna City marathon (Wenen)

De marathon van Wenen is een schitterend evenement en samen met de halve marathon trekt het evenement jaarlijks zo'n 9.000 deelnemers. De hele stad loopt uit om u aan te moedigen. U doorkruist tijdens deze marathon heel Wenen en eindigt op het Heldenplatz. Geniet van al het mooie dat Wenen te bieden heeft terwijl u op weg bent naar een schitterende tijd!
Vanaf 370,00 p.p.

sluit op 22-03-2018


Evenement informatie
Startdatum: 22-4-2018
Starttijd: 09:00
Start: Plaza de Cibeles
Finish: Parque del Retiro
Tijdslimiet: 3 uur
Max. deelnemers: 9000
Highlights: Estadio Bernabeu, Casa de Campo (park), mooie gebouwen. Veel entertainment langs de route.
Weersomstandigheden: Bij de start ligt de temperatuur rond de 12 graden, gedurende de marathon stijgt de temperatuur iets.
Verzorging: Diverse stands met sponsen en drankjes.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille.
Deelnamebewijs info: In Pavillion 11. Geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00-19:00.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit Belgi mogelijk, prijs op aanvraag

Dag 1: U vertrekt op 20-04-2018
Vliegreis Amsterdam - Madrid met KLM (07:00-09:35) en op eigen gelegenheid naar hotel Tryp Chamberi ***

Dag 2: Ter vrije besteding. Op deze dag dient wel het startbewijs voor de marathon opgehaald te worden.

Dag 3: De dag van de marathon.

Dag 4:U vertrekt op 23-04-2018
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugreis naar Amsterdam (20:15-22:45).

Hotel

Tryp Chamberi(***)

Het moderne Tryp Madrid Chamberi ligt in de mooie wijk Chamberi van Madrid, op slechts 10 minuten met de metro van de Puerta del Sol en de Gran Va. Het hotel heeft kamers met airconditioning, gratis WiFi en een satelliettelevisie.

De kamers van het Tryp Madrid Chamberi zijn stijlvol ingericht en voorzien van parket, een minibar, een kluisje en een eigen badkamer met een fhn.

In bar-restaurant Caf & T op locatie wordt een scala aan internationale gerechten geserveerd. U kunt er ook cocktails krijgen.

Het personeel van de 24-uursreceptie kan u voorzien van informatie over de bezienswaardigheden en activiteiten in Madrid. De rustige woonwijk Chamberi vormt tevens de thuisbasis van het Sorolla Museum, dat op 950 meter van het hotel ligt.

U reist heel gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de luchthaven Madrid-Barajas en naar de handelsbeurs IFEMA, die op 12 km van het Tryp Madrid Chamberi ligt. Het metrostation Alonso Cano bevindt zich op slechts 140 meter afstand. Voor de deur van het hotel ligt ook een bushalte.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam - Madrid met KLM
Alle luchthavenbelastingen.
10 kg handbagage
3 overnachtingen in hotel Tryp Chamberi (***).
Dagelijks ontbijtbuffet
Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
Verzekeringen.
Calamiteitenfonds 2,50.

Spanje

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa, wat gedeeld wordt met Portugal en Gibraltar. Het land grenst aan Frankrijk, Andorra, de Pyreneen, Portugal, Gibraltar en Marokko. Steeds meer mensen ontdekken dat Spanje meer biedt dan zon, zee en strand! Het Spaanse binnenland ademt volop Spaanse trots en temperament en staat bekend om de heerlijke streekgerechten en tapas. De diverse natuur en kunstwerken van Velasquez, Picasso, Dali en Gaudi zijn ook zeker een bezoekje waard. De steden bieden ook diversiteit, zoals het wereldse Barcelona en de hoofdstad Madrid.

De geografische ligging van Spanje zorgt ervoor dat alleen het noordwesten onder invloed ligt van de zogenaamde straalstromen. Spanje heeft een zeer onregelmatig landschap en is een van de meest bergachtige landen van het Europese continent. Dit zorgt ervoor dat Spanje in verschillende klimaten onderscheiden kan worden. Het land kent een Mediterraan klimaat, een Subtropisch klimaat, een Woestijnklimaat, een Zeeklimaat en een Hooggebergteklimaat.

Madrid

Madrid is de hoofdstad en grootste stad van Spanje. De stad is tevens een eigen gemeente en ligt in het midden van het land op de Spaanse Hoogvlakte. Madrid is ook de hoofdplaats van de gelijknamige autonome regio.

Door de centrale ligging, de geschiedenis en politieke en financile functies wordt Madrid gezien als de belangrijkste stad van het Iberisch Schiereiland. De stad telt zo'n 3,3 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 606 km. De inwoners van Madrid worden Madrilenen genoemd.

Madrid heeft een hoop schitterende bezienswaardigheden. Belangrijke bezienswaardigheden in Madrid zijn het Palacio Real, oftewel het Koninklijk Paleis, het Retiropark, het archeologisch museum en drie internationaal befaamde kunstmusea. In Madrid is voor iedereen iets te beleven en een bezoek aan deze stad is dus zeker de moeite waard.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
 • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


 • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

 • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

 • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Madrid halve marathon

De marathon van Madrid is bekend over de hele wereld. De stad biedt schitterende bezienswaardigheden en een uitdagend parcours.
Madrid is de eerste Europese stad die is overgenomen door de organisatie Rock 'n' Roll. Geniet dus van deze primeur in het schitterende Madrid.

Vanaf 510,00 p.p.

sluit op 22-03-2018


Evenement informatie
Startdatum: 22-4-2018
Starttijd: 09:30
Start: Thonetlaan Linkeroever
Finish: Grote Markt
Tijdslimiet: 5 uur en 30 minuten
Tijdsregistratie: elektronische chip
Max. deelnemers: geen maximum
Highlights: De Schelde, Antiekwijk, het oude gerechtsgebouw, de grote markt. De start is op de Linkeroever van Antwerpen. Na een lus van 8 km gaat de route via de Waaslandtunnel (1770 meter) onder de Schelde door naar het noorden van Antwerpen. Via de antiekwijk, het oude gerechtsgebouw, Binnensingel, park Rivierenhof, vliegveld van Antwerpen en de Schelde wordt de finish bereikt op de Grote Markt.
Weersomstandigheden: De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 15 graden.
Verzorging: Diverse stands met sponzen en dranken. U treft gedurende de marathon 16 bevoorradingspunten. Gemiddeld na elke 3 5 KM treft u een voorzieningspunt.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille.
Deelnamebewijs info: Op vrijdag, zaterdag en zondag is de expo van dit evenement geopend. De expo is gevestigd op de Charles de Kosterlaan.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: zaterdag 21 april
Aankomst in Hotel Leonardo en ophalen startbewijs tijdens de Expo.

Dag 2:
De Antwerpen marathon.

Dag 3: maandag 23 april
Vertrek vanuit Antwerpen.

Hotel

Hotel Leonardo (***)

Leonardo Hotel Antwerpen biedt designkamers in een historisch pand in de Diamantenwijk, op 50 meter van het centraal station van Antwerpen en de Antwerpse dierentuin. Het beschikt over een eigentijdse bar waar Belgisch bier wordt geschonken. In de lobby staan 2 computers met gratis internet.

Elke kamer in het Leonardo Hotel Antwerpen is voorzien van een flatscreen-tv met kabelkanalen, een bureau en een minibar. De kamers zijn ingericht in warme tinten en rijke stoffen. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd met roerei, versgebakken brood en zoete deegwaren. In de zomermaanden kunt u op het zonnige terras van uw ontbijt genieten. Op korte loopafstand van het hotel vindt u tal van eetgelegenheden.

Leonardo Hotel Antwerpen ligt op 15 minuten lopen van het plein de Groenplaats en op slechts 5 minuten lopen van de winkelstraat de Meir met zijn vele boetiekjes, bars en restaurants. Het Stadsplein van Antwerpen met het stadhuis ligt op 20 minuten lopen van het hotel.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* 2 overnachtingen in hotel Leonardo (***).
* Dagelijks ontbijtbuffet.
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

Belgi

Het Koninkrijk Belgi is een West-Europees land gelegen aan de Noordzee en grenst aan Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De hoofdstad is Brussel, wat tevens het bestuurlijk centrum van de Europese Unie is. Het land kent drie officile talen: Nederlands (vooral in Vlaanderen), Frans (vooral in Walloni) en Duits (in de Oostkantons).

Door de relatief kleine afstand ten opzichte van Nederland leent het land zich het hele jaar door voor een dagbezoek of korte vakantie. De belangrijkste toeristische gebieden zijn de Kust, de Ardennen, de Kempen en de kunststeden: Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent.

Belgi is vooral geschikt voor actieve vakanties zoals wandelen, fietsen, survivallen/ wintersport in de Ardennen, cultuurvakanties in de Kunststeden en zon- en strandvakanties aan de Belgische kust. Ook voor liefhebbers van natuur, rust of gastronomische verblijven is Belgi aan te bevelen.
Antwerpen

Antwerpen is de hoofdstad van de Belgische provincie Antwerpen. Antwerpen is bekend om zijn uitgestrekte havengebied met internationaal vrachtvervoer en diamanthandel. Antwerpen is de bruisende stad waar een echte Bourgondir zich meteen thuis voelt. Antwerpen is cultuur, gezelligheid en de stad waar liefhebbers van winkelen zich ook kunnen vermaken.

Antwerpen is een echte hardloop stad, met speciaal aangelegde hardlooppaden en pistes. Het is een unieke ervaring om door het groene district van Antwerpen te lopen.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
 • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


 • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

 • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

 • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Antwerpen Marathon

De Antwerpen Marathon is n van de grootste loopevenementen van de Benelux. In totaal verwacht de organisatie 25.000 man die zich door het stadscentrum bewegen. Start en finish zijn aan de Linkeroever van de Schelde. Voor de mensen die van lopen en shoppen houden is dit een niet te missen evenement!
Vanaf 170,00 p.p.

sluit op 22-03-2018


Evenement informatie
Startdatum: 22-4-2018
Starttijd: 09:00
Start: Wagramer Strasse
Finish: Ringstrasse
Tijdsregistratie: elektronische chip
Highlights: Prater, reuzenrad, verschillende historische gebouwen & bezienswaardigheden.
Weersomstandigheden: De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 12 graden.
Verzorging: Diverse stands met drank en sponsen.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille en oorkonde.
Deelnamebewijs info: Vienna Sports World in Messehalle D op vrijdag en zaterdag van 10:00-18:00 uur.
Pastaparty: Dag voor de halve marathon in de Vienna City Hall van 14:00 tot 19:00 uur.

Reisprogramma

b>Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 20-04-2018
U vliegt met Austrian vanaf Amsterdam naar Wenen (07:00-08:55) en gaat op eigen gelegenheid naar hotel Mercure Westbahnhof (****).

Dag 2:
Ter vrije besteding. Deze dag dient wel het startbewijs opgehaald te worden.

Dag 3:
De dag van de marathon!

Dag 4: U vertrekt op maandag 23-04-2018
Terugvlucht met Austrian van Wenen naar Amsterdam (20:05-22:00).

Hotel

Mercure Westbahnhof (****)

Hotel Mercure Wien Westbahnhof ligt naast het trein- en metrostation Westbahnhof, op slechts 700 meter van de concert- en evenementenzaal Stadthalle. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Het hotel heeft een grote lobby, een bar met cocktails en wijnen, en een sauna. M fifteen, het restaurant van Hotel Mercure Wien Westbahnhof, serveert internationale gerechten en Oostenrijkse specialiteiten.

Via de metrolijn U3 reist u in slechts 7 minuten zonder overstappen naar het centrum van de stad. Er stopt een pendelbus naar de luchthaven voor de deur van het hotel. De winkelstraat Mariahilfer Strae bevindt zich op slechts 5 minuten lopen.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam-Wenen v.v. met Austrian.
* Alle luchthavenbelastingen
* 10 kg handbagage.
* 3 overnachtingen in hotel Mercure Westbahnhof (****).
* Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet.
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen
* Eenmalig calamiteitenfonds 2,50.

Oostenrijk

Oostenrijk is een binnenstaat in Centraal-Europa en grenst aan: Zwitserland, Liechtenstein, Tsjechi, Slowakije, Hongarije, Duitsland, Itali en Sloveni.

Oostenrijk ligt in de Alpen, met als hoofdstad Wenen en als officile taal Duits. Kenmerken voor het Oostenrijkse landschap zijn het hooggebergte, de bossen en de grote rivieren. Het westelijk deel van het land is beduidend natter dan het oosten, terwijl de zuidkant van de Alpen mediterrane trekjes heeft. De fhnwind is van invloed op de temperatuur en het weersverloop.

Een belangrijke bron van inkomsten voor de Oostenrijkse toeristen industrie is de wintersport. Een steeds verdere uitbreiding van pistes, liften e.d. zorgt ervoor dat er steeds meer milieuproblemen in het Alpengebied optreden. Men probeert hier dan ook alternatieven voor te bieden, zoals het aanbod van zomervakanties.
Wenen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en vormt sinds 1922 een eigen deelstaat. De stad ligt in het noordoosten van het land aan de rivier de Donau. Wenen telt zo'n 1,8 miljoen inwoners en is daarmee veruit de grootste stad en het cultureel en politiek centrum van Oostenrijk. Wenen heeft een oppervlakte van 414,90 km.

Wenen is een bruisende stad waar veel te zien is en te beleven valt. Er lonken schitterende paleizen, monumentale pleinen, barokke gebouwen en nog veel meer. U heeft de mogelijkheid om de stad vanuit een koets, boot of reuzenrad te bekijken. Uiteraard kunt u in wenen ook genieten van de Weense opera. De trendy cocktailbars en grote discotheken van de stad draaien mee met de beste van Europa.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
 • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


 • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

 • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

 • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Wenen halve marathon

Tijdens het marathon weekend van Wenen wordt er ook een halve marathon gelopen. Dit 21,0975 kilometer durende evenement neemt u vanaf we Wagramerstrasse mee door Wenen, waarna u finisht op het Heldenplatz. Geniet van al het mooie dat Wenen te bieden heeft terwijl u op weg bent naar een schitterende tijd!
Vanaf 365,00 p.p.

sluit op 22-03-2018


Evenement informatie
Startdatum: 22-4-2018
Starttijd: 08:30
Start: Plaza de Cibeles
Finish: Retiro Park
Tijdslimiet: 1 uur en 30 minuten
Tijdsregistratie: elektronische chip
Max. deelnemers: 7000
Weersomstandigheden: Bij de start ligt de temperatuur rond de 12 graden. Gedurende de 10 kilometer stijgt de temperatuur iets.
Verzorging: Diverse stands met sponsen en drankjes.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille.
Deelnamebewijs info: In Pavillion 11, welke is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00-19:00.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!
Ook vluchten vanuit Belgi mogelijk, prijs op aanvraag

Dag 1: U vertrekt op 20-04-2018
Vliegreis Amsterdam - Madrid met KLM (07:00-09:35) en op eigen gelegenheid naar hotel Tryp Chamberi ***

Dag 2: Ter vrije besteding. Op deze dag dient wel het startbewijs voor de marathon opgehaald te worden.

Dag 3: De dag van de marathon.

Dag 4:U vertrekt op 23-04-2018
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugreis naar Amsterdam (20:15-22:45).

Hotel

Tryp Chamberi (***)

Het moderne Tryp Madrid Chamberi ligt in de mooie wijk Chamberi van Madrid, op slechts 10 minuten met de metro van de Puerta del Sol en de Gran Va. Het hotel heeft kamers met airconditioning, gratis WiFi en een satelliettelevisie.

De kamers van het Tryp Madrid Chamberi zijn stijlvol ingericht en voorzien van parket, een minibar, een kluisje en een eigen badkamer met een fhn.

In bar-restaurant Caf & T op locatie wordt een scala aan internationale gerechten geserveerd. U kunt er ook cocktails krijgen.

Het personeel van de 24-uursreceptie kan u voorzien van informatie over de bezienswaardigheden en activiteiten in Madrid. De rustige woonwijk Chamberi vormt tevens de thuisbasis van het Sorolla Museum, dat op 950 meter van het hotel ligt.

U reist heel gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de luchthaven Madrid-Barajas en naar de handelsbeurs IFEMA, die op 12 km van het Tryp Madrid Chamberi ligt. Het metrostation Alonso Cano bevindt zich op slechts 140 meter afstand. Voor de deur van het hotel ligt ook een bushalte.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
Retourvlucht Amsterdam - Madrid met KLM
Alle luchthavenbelastingen.
10 kg handbagage
3 overnachtingen in hotel Tryp Chamberi (***)
Dagelijks ontbijtbuffet
Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
Verzekeringen.
Calamiteitenfonds 2,50.

Spanje

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa, wat gedeeld wordt met Portugal en Gibraltar. Het land grenst aan Frankrijk, Andorra, de Pyreneen, Portugal, Gibraltar en Marokko. Steeds meer mensen ontdekken dat Spanje meer biedt dan zon, zee en strand! Het Spaanse binnenland ademt volop Spaanse trots en temperament en staat bekend om de heerlijke streekgerechten en tapas. De diverse natuur en kunstwerken van Velasquez, Picasso, Dali en Gaudi zijn ook zeker een bezoekje waard. De steden bieden ook diversiteit, zoals het wereldse Barcelona en de hoofdstad Madrid.

De geografische ligging van Spanje zorgt ervoor dat alleen het noordwesten onder invloed ligt van de zogenaamde straalstromen. Spanje heeft een zeer onregelmatig landschap en is een van de meest bergachtige landen van het Europese continent. Dit zorgt ervoor dat Spanje in verschillende klimaten onderscheiden kan worden. Het land kent een Mediterraan klimaat, een Subtropisch klimaat, een Woestijnklimaat, een Zeeklimaat en een Hooggebergteklimaat.

Madrid

Madrid is de hoofdstad en grootste stad van Spanje. De stad is tevens een eigen gemeente en ligt in het midden van het land op de Spaanse Hoogvlakte. Madrid is ook de hoofdplaats van de gelijknamige autonome regio.

Door de centrale ligging, de geschiedenis en politieke en financile functies wordt Madrid gezien als de belangrijkste stad van het Iberisch Schiereiland. De stad telt zo'n 3,3 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 606 km. De inwoners van Madrid worden Madrilenen genoemd.

Madrid heeft een hoop schitterende bezienswaardigheden. Belangrijke bezienswaardigheden in Madrid zijn het Palacio Real, oftewel het Koninklijk Paleis, het Retiropark, het archeologisch museum en drie internationaal befaamde kunstmusea. In Madrid is voor iedereen iets te beleven en een bezoek aan deze stad is dus zeker de moeite waard.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
 • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


 • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

 • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

 • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Madrid 10 KM

De marathon van Madrid is bekend over de hele wereld. De stad biedt schitterende bezienswaardigheden en een uitdagend parcours.
Madrid is de eerste Europese stad die is overgenomen door de organisatie Rock 'n' Roll. Geniet dus van deze primeur in het schitterende Madrid.Vanaf 510,00 p.p.

sluit op 22-03-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: