010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 2-6-2018
Starttijd: 12.00
Start: Lidingvgen
Finish: Stockholm Olympic stadium
Tijdslimiet: 6 uur
Tijdsregistratie: ChampionChip
Highlights: Het parcours neemt u onder andere mee naar het Olympic Stadium waar de indrukwekkende finish gelegen is.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!

**Ook vluchten vanuit Belgi mogelijk, prijs op aanvraag**

Dag 1: U vertrekt op donderdag 31-5-2018
Vlucht Amsterdam-Stockholm met KLM (08:30-10:30) en op eigen gelegenheid naar hotel Crystal Plaza .

Dag 2:
Ter vrije besteding. Op deze dag dient wel het startnummer voor de marathon opgehaald te worden.

Dag 3:
Marathon van Stockholm.

Dag 4: U vertrekt op zondag 03-06-2018
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam (19:50-21:50)

Hotel

Crystal Plaza (***)

Dit hotel is gevestigd in een 19e-eeuws art-nouveaugebouw en ligt in de modieuze wijk stermalm van Stockholm. Crystal Plaza Hotel beschikt over charmant ingerichte kamers met kristallen kroonluchters en thee- en koffiefaciliteiten.

De kamers van Crystal Plaza hebben ook een flatscreen-tv met kabelkanalen.

In het gehele gebouw is gratis WiFi beschikbaar en u kunt in de lobby gratis gebruikmaken van de computers met internet. Tot de ontspanningsmogelijkheden van Crystal Plaza Hotel behoren een sauna en een fitnessruimte.

Er wordt elke ochtend een populair ontbijtbuffet geserveerd. Hotelrestaurant Ming verzorgt Chinese en Thaise gerechten. De medewerkers kunnen ook plaatselijke restaurants aanbevelen en een reservering voor u maken.

Hotel Crystal Plaza ligt net om de hoek van het plein Stureplan, waar zich bars en clubs bevinden

Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam-Stockholm met KLM.
* Alle luchthavenbelastingen.
* 10 kg handbagage
* 3 hotelovernachtingen in hotel Crystal Plaza
* Dagelijks ontbijtbuffet.
* Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Zweden

Zweden is een land in Scandinavi in Noord-Europa. Het land wordt omringd door Noorwegen, Finland, de Botnische Golf, de Oostzee, het Skaggerak en het Kattegat. In de Oostzee liggen de landen land en Gotland die ook tot Zweden behoren.

De hoofdstad van Zweden is Stockholm. Het land heeft een oppervlakte van 450.000 km en telt ongeveer 10 miljoen inwoners. Met 82% vormen de Zweden de grootste bevolkingsgroep van het land.

Zweden is door de eeuwen heen een machtig en welvarend land geweest. Zweden behoort tot de rijkste landen ter wereld met een verzorgingsstaat die voor veel landen als voorbeeld diende.

Zuidwest-Zweden kent een gematigd zeeklimaat dat in oostelijke en noordelijke richting geleidelijk overgaat in een landklimaat. De gemiddelde temperaturen zijn in de zuidelijke helft van Zweden niet of nauwelijks lager dan in Nederland. In de hoger gelegen gebieden van het uiterste noorden heerst een poolklimaat met veel sneeuw en regen en vaak extreem lage wintertemperaturen.

Stockholm

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is ook de grootste stad van het land. De stad ligt aan de oostelijke kust van het land. De gemeente Stockholm ligt gedeeltelijk in Uppland en gedeeltelijk in Sdermanland. De gemeente heeft een oppervlakte van 188 km en behoort tot de provincie Stockholmsln. De stad telt ongeveer 850.000 inwoners en de gehele regio heeft ongeveer rond de 2 miljoen inwoners.

Door de vele grote wateren in de stad wordt Stockholm ook wel het "Veneti van het Noorden" genoemd. De stad ligt middenin de Scherenkust met 24.000 eilanden.

Stockholm heeft een aantal interessante bezienswaardigheden zoals het Vasamuseum, het Stadhuis, Stockholms slot, Vaxholm en Djurgrden. Uiteraard zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in Zweden die u het beste zelf kunt bekijken. Stockholm is uw bezoek meer dan waard.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Om u een indruk te geven van wat u te wachten staat tijdens de Stockholm Marathon hebben wij een sfeervideo van de editie van 2013 voor u geselecteerd:

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Stockholm Marathon

De magische aantrekkingskracht van dit evenement is zonder twijfel de finish in het Olympisch Stadion. Het parcours van dit evenement biedt echter veel meer. Onderweg komt u vele bezienswaardigheden tegen zoals het Koninklijk Paleis en de Stortorget. De marathon is een van de grootste marathons van Noord-Europa. Dit evenement krijgt hogere beoordelingen dan de marathons van Londen en New York en is dus zeker aan te raden!
Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:
- Alle gepubliceerde prijzen zijn ledenprijzen

- Niet-leden van Le Champion betalen bij een arrangementprijs tot 700,- een toeslag van 5% op de geldende arrangementsprijs per persoon. Bij een arrangementsprijs van 700,- of hoger betreft het een vastgesteld bedrag van 35,- per persoon.

- Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.

- Leden van Le Champion betalen geen reserveringskosten. Niet-leden betalen 15,- reserveringskosten per boeking.

- Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.
Inschrijving gesloten

sluit op 02-04-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: