010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 7-4-2019
Starttijd: 09:00
Start: Karl-Marx-Allee at Kino International
Finish: Karl-Marx-Allee at Kino International
Tijdslimiet: 3 uur
Tijdsregistratie: Eigen chip of gehuurde chip
Max. deelnemers: 27.500
Highlights: De marathon van Berlijn is n van de meest populaire marathons uit ons aanbod. De marathon leent zich voor een supersnelle tijd i.v.m. het vlakke parcours. De highlights op het parcours: Brandenburger Tor, Reichstag, Gedchtniskirche, Berlijnse Muur, Kennedyplatz, Checkpoint Charlie, Schloss Charlottenburg, Kurfrstendamm, Alexanderplatz, Bahnhof Zoo, Siegeszeule, Unter den Linden
Weersomstandigheden: De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 15 graden.
Verzorging: Water, thee en fruit op vier punten van het parcours.
Herinnering: Iedere deelnemer ontvangt een medaille.
Deelnamebewijs info: De BERLIN VITAL is gelegen op het terrein van BERLIN STATION. Open donderdag tot en met zaterdag.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: U komt aan op vrijdag 05-04-2019
Aankomst in hotel Intercity Ostbahnhof.

Dag 2:
Op deze dag dient u het startnummer op te halen.

Dag 3:
De halve marathon van Berlijn.

Dag 4: U vertrekt op 08-04-2019
Uitchecken in hotel Ibis Styles Berlin City Ost.

Hotel

Intercity Ostbahnhof (***)

Dit moderne superior 3-sterrenhotel ligt naast het Berlijnse treinstation Ostbahnhof. Vanuit het hotel zijn de East-Side-Gallery, de Mercedes-Benz Arena en diverse trendy uitgaansgelegenheden eenvoudig te bereiken.

Alle lichte kamers van het InterCityHotel Berlin Ostbahnhof zijn uitgerust met geluidsisolatie, een flatscreen-tv, een minibar en een eigen badkamer met een haardroger.

Na een drukke dag in de Duitse hoofdstad kunt u in het hotel voor traditionele gerechten en een plaatselijk biertje terecht in het restaurant en bar Zille-Eck.

Bij het moderne InterCityHotel Berlin Ostbahnhof zijn uitstekende S-Bahn- (stadstrein) en busverbindingen. Bezienswaardigheden, waaronder de Alexanderplatz en de historische Friedrichstrasse, liggen op slechts een klein eindje rijden.

Inclusief / exclusief

Inclusief:
* 3 overnachtingen in hotel Intercity Ostbahnhof (***)
* Dagelijks ontbijtbuffet
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Duitsland

Duitsland, gelegen in Centraal Europa grenst aan Nederland, Denemarken, Tsjechi, Belgi, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk, Polen en Oostenrijk. De hoofdstad van Duitsland is Berlijn en de officile taal is Duits. Oude beschrijvingen noemen Duitsland het land tussen de zee en de Alpen.

Duitsland kent een enorme hoeveelheid aan imposante, knap ontworpen, eeuwenoude monumenten waaronder de Brandenburger Tor in de hoofdstad Berlijn, de Onze Lieve Vrouwekerk in Dresden en Kasteel Neuschwanstein in de omgeving van Mnchen. Het toeristische aanbod in Duitsland is van hoog niveau.

Onze oosterburen staan voornamelijk bekend als netjes, schoon en punctueel en ze geven de voorkeur aan aardappeltjes-vlees-en groente.
Berlijn

Berlijn is als hoofdstad van Duitsland pas sinds 1989 weer n gehele stad. Daarvoor was de stad opgedeeld in twee delen: Oost-Berlijn en West-Berlijn. Tegenwoordig wordt er nog steeds hard gewerkt aan de wederopbouw van deze stad.

Niet alleen voor de Berlijn Marathon maar ook voor de kunst- en architectuurliefhebber is Berlijn een waar paradijs. Er zijn veel musea en bijzondere bouwwerken te vinden in deze stad. Vanzelfsprekend staan een aantal van deze musea in het teken van de Tweede Wereldoorlog.
Ook is er vermaak voor kinderen, er zijn een paar musea speciaal voor kinderen en er is een dierentuin te vinden in Berlijn. Bijzonder in Berlijn is de Brandenburger Tor. Deze poort is gebouwd in 1791 en vroeger was de plek waar de poort staat de stadsgrens van het centrum. Wie door de poort wilde, moest tol betalen. De eerste poort stamt uit 1734.

Berlijn is d cultuurstad van Duitsland. Zoals gezegd zijn er veel musea, maar ook het nachtleven staat bol van de energie. Zo is voor de liefhebber opera en theater, live-muziek clubs, nachtclubs en bioscopen. In Berlijn zijn er ook veel bars en pubs te vinden.

Berlijn is een stad met 2 gezichten. Aan de ene kant ziet u de moderne, levendige wereldstad en loopt u de Berlijn Marathon. Aan de andere kant zijn de sporen van de verwoesting tijdens en na de Tweede Wereldoorlog nog steeds zichtbaar. Deze twee gezichten maken Berlijn juist n van de meest interessante steden van Europa.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up


Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Berlijn halve marathon

De marathon van Berlijn is wereldberoemd vanwege zijn snelle en brede parcours. Deze halve marathon voert over bekende wegen langs de Brandenburger Tor, slot Charlottenburg, de bekende Kurfrstendamm en de Gedchtniskirche. Start en finish zijn op de Karl Marx allee. Het parcours is razendsnel en zeer interessant om uw persoonlijk record te verbeteren.

Na de val van de Muur in 1989 groeide de marathon van Berlijn uit tot een van de grootste loopwedstrijden ter wereld.

Vanaf 220,00 p.p.

sluit op 01-12-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: