010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 28-4-2019
Starttijd: 09:30
Start: Thonetlaan Linkeroever
Finish: Grote Markt
Tijdslimiet: 5 uur en 30 minuten
Tijdsregistratie: elektronische chip
Max. deelnemers: geen maximum
Highlights: De Schelde, Antiekwijk, het oude gerechtsgebouw, de grote markt. De start is op de Linkeroever van Antwerpen. Na een lus van 8 km gaat de route via de Waaslandtunnel (1770 meter) onder de Schelde door naar het noorden van Antwerpen. Via de antiekwijk, het oude gerechtsgebouw, Binnensingel, park Rivierenhof, vliegveld van Antwerpen en de Schelde wordt de finish bereikt op de Grote Markt.
Weersomstandigheden: De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 15 graden.
Verzorging: Diverse stands met sponzen en dranken. U treft gedurende de marathon 16 bevoorradingspunten. Gemiddeld na elke 3 5 KM treft u een voorzieningspunt.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille.
Deelnamebewijs info: Op vrijdag, zaterdag en zondag is de expo van dit evenement geopend. De expo is gevestigd op de Charles de Kosterlaan.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: zaterdag 27 april
Aankomst in Hotel Leonardo en ophalen startbewijs tijdens de Expo.

Dag 2:
De Antwerpen marathon.

Dag 3: maandag 29 april
Vertrek vanuit Antwerpen.

Hotel

Hotel Leonardo (***)

Leonardo Hotel Antwerpen biedt designkamers in een historisch pand in de Diamantenwijk, op 50 meter van het centraal station van Antwerpen en de Antwerpse dierentuin. Het beschikt over een eigentijdse bar waar Belgisch bier wordt geschonken. In de lobby staan 2 computers met gratis internet.

Elke kamer in het Leonardo Hotel Antwerpen is voorzien van een flatscreen-tv met kabelkanalen, een bureau en een minibar. De kamers zijn ingericht in warme tinten en rijke stoffen. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd met roerei, versgebakken brood en zoete deegwaren. In de zomermaanden kunt u op het zonnige terras van uw ontbijt genieten. Op korte loopafstand van het hotel vindt u tal van eetgelegenheden.

Leonardo Hotel Antwerpen ligt op 15 minuten lopen van het plein de Groenplaats en op slechts 5 minuten lopen van de winkelstraat de Meir met zijn vele boetiekjes, bars en restaurants. Het Stadsplein van Antwerpen met het stadhuis ligt op 20 minuten lopen van het hotel.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* 2 overnachtingen in hotel Leonardo (***).
* Dagelijks ontbijtbuffet.
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

Belgi

Het Koninkrijk Belgi is een West-Europees land gelegen aan de Noordzee en grenst aan Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De hoofdstad is Brussel, wat tevens het bestuurlijk centrum van de Europese Unie is. Het land kent drie officile talen: Nederlands (vooral in Vlaanderen), Frans (vooral in Walloni) en Duits (in de Oostkantons).

Door de relatief kleine afstand ten opzichte van Nederland leent het land zich het hele jaar door voor een dagbezoek of korte vakantie. De belangrijkste toeristische gebieden zijn de Kust, de Ardennen, de Kempen en de kunststeden: Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent.

Belgi is vooral geschikt voor actieve vakanties zoals wandelen, fietsen, survivallen/ wintersport in de Ardennen, cultuurvakanties in de Kunststeden en zon- en strandvakanties aan de Belgische kust. Ook voor liefhebbers van natuur, rust of gastronomische verblijven is Belgi aan te bevelen.
Antwerpen

Antwerpen is de hoofdstad van de Belgische provincie Antwerpen. Antwerpen is bekend om zijn uitgestrekte havengebied met internationaal vrachtvervoer en diamanthandel. Antwerpen is de bruisende stad waar een echte Bourgondir zich meteen thuis voelt. Antwerpen is cultuur, gezelligheid en de stad waar liefhebbers van winkelen zich ook kunnen vermaken.

Antwerpen is een echte hardloop stad, met speciaal aangelegde hardlooppaden en pistes. Het is een unieke ervaring om door het groene district van Antwerpen te lopen.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Antwerpen Marathon

De Antwerpen Marathon is n van de grootste loopevenementen van de Benelux. In totaal verwacht de organisatie 25.000 man die zich door het stadscentrum bewegen. Start en finish zijn aan de Linkeroever van de Schelde. Voor de mensen die van lopen en shoppen houden is dit een niet te missen evenement!
Vanaf 165,00 p.p.

sluit op 28-03-2019
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: