010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 21-7-2018
Start: Purmerend, Spijkerman Eten en Drinken, Neckerdijk 1, 1441 GX Purmerend
Finish: Purmerend, Spijkerman Eten en Drinken, Neckerdijk 1, 1441 GX Purmerend
Max. deelnemers: 32
Highlights: Het etappeschema (volgt) Dag 1: Purmerend - Harlingen Dag 2: Dag 3: Dag 4: Dag 5: Dag 6: Dag 7: Dag 8: Purmerend ca. 100 km per dag
Weersomstandigheden: Gemiddelde temperatuur tussen de 15 en 20 graden.

Reisprogramma

Volgt zo spoedig mogelijk

Hotel

Tijdens de Ronde van Nederland verblijft u in diverse hotels.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
- broodjes voor de start op de eerste dag
- zeven hotelovernachtingen op basis van halfpension (op basis van een gedeelde 2-persoonskamer)
- vervoer van bagage
- volgauto op de route
- beknopte routebeschrijvingen (ook in GPS)
- gebruik van een GPS toestel, als u niet in het bezit bent van zon toestel
- frameplaatjes

Exclusief
een reis- en annuleringsverzekering
- lunches en persoonlijke uitgaven
- 1 persoonskamer toeslag a 200

Voor alle fietsreizen geldt helm dragen verplicht!

Nederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door Belgi. Bestuurlijk is het land verdeeld in twaalf provincies. De hoofdstad van het land is Amsterdam.

Nederland heeft ruim 16 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 41.542 km. Ruim 18% van het oppervlak van het land bestaat uit water en een groot deel van het land bevindt zich onder zeeniveau. Het land en de bevolking wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. Door landwinning zijn polders gecreerd.

Nederland heeft een zogenaamd Cfb-klimaat, een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers. Het klimaat wordt benvloed door de Noordzee die het gehele jaar de temperatuur matigt, waarbij de temperatuursschommelingen toenemen richting het oosten. Met circa 1600 zonuren heeft de kust de meeste zonuren, terwijl de Achterhoek met ongeveer 1450 uur de minste zonneschijn heeft. Ondanks het imago van regenland, regent het gemiddeld slechts 8% van de tijd.

Landelijk

De Ronde van Nederland neemt u mee door de noordelijke provincies van Nederland.


Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Vanwege de afstanden is een goede basisconditie van zowel berijder als fiets noodzakelijk. Tevens is het dragen van een valhelm verplicht. In principe is elke fiets geschikt, maar we raden toch een lichte sportfiets of racefiets met versnellingen aan. Uiteraard zijn deelnemers op een e-bike ook welkom. U heeft de gehele dag de tijd om de routes af te leggen, dus u kunt het in uw eigen tempo doen.

De routes worden beschikbaar gesteld op papier (beknopt) en als GPS tracks. De organisatie neemt een aantal leen GPS toestellen mee.
Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Ronde van Nederland

Wederom hebben we een andere route gemaakt. Deze 8-daagse reis wordt nu voor de 18e keer georganiseerd.
Na de prachtige route van 2017 hebben we gemeend om dit voort te zetten. We bezoeken Noord en Midden Nederland en we hebben een rustdag in Zuid Drenthe.
We starten in Purmerend en we rijden door een prachtig stukje Noord-Holland, een klein stukje Zuid-Holland (Groene hart) naar het Utrechtse Oudewater. In dit pittoreske stadje overnachten we.
Daarna rijden we zuidwaarts door prachtige natuurgebieden en het rivierenlandschap naar het Brabantse Oisterwijk. De 3e dag steken we Nederland bijna helemaal over en rijden we naar Montferland. In s Heerenberg overnachten we. Vanuit s Heerenberg rijden we noordwaarts naar Drenthe. In de buurt van Hoogeveen hebben we de rustdag. Een leuke tip is een dagje Wildlands in Emmen. Uiteraard is genieten van de natuur ook een optie.
De 5e etappe gaat nog verder oostwaarts. We rijden door een groot deel van Drenthe door de bossen en langs de heide naar het Groningse Delfzijl. Daar slapen we in de Dollard in het Eemshotel.
Dan gaan we door de zuidkant van Friesland bekend van de Friese wouden naar Heerenveen.
In de laatste etappe hebben we een heuse boottocht. Vanuit Heerenveen rijden we door Gaasterland naar het veer in Stavoren. Daar varen we over naar Enkhuizen om vervolgens langs de dijk terug te rijden naar Purmerend.
Vanaf 765,00 p.p.

sluit op 30-06-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: