010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 29-10-2017
Starttijd: 09:00
Start: Fitzwilliam Street Upper
Finish: Merrion Square West vlakbij Trinity College
Tijdslimiet: 7 uur
Tijdsregistratie: via een ChampionChip
Max. deelnemers: geen maximum
Highlights: De Dublin Marathon kent voornamelijk een vlak parcours. De marathon begint en eindigt in de buurt van het centrum. De condities en omstandigheden zijn ideaal om een marathon te lopen.
Weersomstandigheden: De gemiddelde temperatuur in oktober ligt tussen de 12 en 14 graden Celsius. Ideale omstandigheden voor het lopen van een marathon.
Verzorging: Op 10 verschillende plaatsen langs het parcours wordt water uitgedeeld. Bij deze verzorgingsposten kunt u Lucozade Sports drink verkrijgen. Dit wordt uitgegeven in flesjes van 380 ml (smaak sinaasappel)

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!

**Ook vluchten vanuit Belgie mogelijk, prijs op aanvraag**

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 27-10-2017
Vlucht van Amsterdam naar Dublin met Ryan Air (10:00-:10:40)Op eigen gelegenheid naar Ballsbridge Townhouse Merrion Road.

Dag 2:
Ophalen startbewijs tijdens de Expo.

Dag 3:
De dag van de marathon.

Dag 4: U vertrekt op maandag 30-10-2017
Vlucht van Dublin naar Amsterdam met Aer Lingus (17:00-19:40).

Hotel

Ballsbridge Townhouse Merrion Road (***)

Ballsbridge Townhouse Merrion Road (***+)


Merrion Road - Ballsbridge ligt in Dublin, op 700 meter van de RDS envan Ballsbridge. U kunt priv parkeren bij deze accommodatie. Bushalte is direct voor deur.

Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. Sommige kamers beschikken over een zithoek, voor uw comfort. Ze beschikken alle over een waterkoker Voor uw comfort zijn er gratis toiletartikelen en een haardroger. Merrion Road - Ballsbridge beschikt over gratis WiFi in het hele pand.

De accommodatie beschikt over een 24-uursreceptie.

Het pension biedt fietsverhuur en in de omgeving kunt u mooie fietstochten maken. Aviva Stadium ligt op 1,2 km van Merrion Road - Ballsbridge, en het Grand Canal bevindt zich op 1,8 km afstand
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam-Dublin met Ryan Air
* 10 kg handbagage
* Alle luchthavenbelastingen.
* 3 hotelovernachtingen in Ballsbridge Townhouse Merrion Road (logies)
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Ierland

Ierland is een Europees land dat ongeveer 80 procent van het gelijknamige eiland beslaat. De andere twintig procent van dit eiland bevat de staat Noord-Ierland dat tot het Verenigd Koninkrijk behoort. Om het vasteland van het eiland te onderscheiden wordt het vaak aangeduid als de Republiek Ierland. Het land heeft 4.670.976 inwoners en een oppervlakte van 69.825 km.

In het noordoosten grenst de republiek aan Noord-Ierland, een deel van het Verenigd Koninkrijk, in het westen aan de Atlantische Oceaan, in het oosten aan de Ierse Zee en in het zuiden aan de Keltische Zee en het Sint-Georgekanaal.

Ierland heeft een zeeklimaat met milde winters en relatief koele zomers. Extreme temperatuursverschillen komen niet veel voor. In de zomer komt de temperatuur zelden boven de 25 graden en echt winterweer komt langs de kusten weinig voor.
In het binnenland is er wel wat meer kans op vorst en sneeuw. Door de ligging bij de Atlantische Oceaan krijgt Ierland wel regelmatig te maken met bovengemiddelde hoeveelheden regen.
Dublin

Dublin is de hoofdstad van Ierland, de stad ligt vrijwel halverwege aan de oostkust van Ierland. Dublin is gesticht door de Vikingen in 988 en is sindsdien een metropool geworden met meer dan 1 miljoen inwoners. Dublin heeft een oppervlakte van 114.99 km.

Hoewel de meeste mensen in Dublin meer tijd besteden aan kroegentochten dan aan cultuurproeven zijn er toch een aantal zeer interessante en leuke musea in Dublin te vinden. In de musea in Dublin is echt van alles te zien, er is kunst vanuit heel Europa maar ook echt Ierse kunst. Dublin is niet zomaar de hoofdstad van Ierland, het is ook de culinaire hoofdstad van het land. Van het vette fast-food tot het beste eten in n van de toprestaurants, er is van alles te krijgen in Dublin. Veel van de restaurants in Dublin zijn bekroond met n of meerdere Michelinsterren, goed eten is dus een garantie.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Dublin marathon

Dublin leent zich uitstekend voor het lopen van een marathon in een gemoedelijke sfeer. Het Trinity College, de Guiness bierbrouwerij, het middeleeuwse stadscentrum, Phoenix Park en Dublin Castle zijn zomaar een aantal bezienswaardigheden in deze fantastische stad.
Inschrijving gesloten

sluit op 17-08-2017
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: