010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 13-5-2017
Starttijd: 09:30
Start: Islands Brygge
Finish: Islands Brygge
Tijdslimiet: 6 uur
Tijdsregistratie: elektronische chip
Max. deelnemers: geen maximum
Highlights: Highlights gedurende het marathonparcours: Radhuset (raadhuis), Skuespilhuset, Storvet
Weersomstandigheden: De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 15 graden.
Verzorging: Locatie: Straat: verkrijgbaar: 4.8 km Kristianiagade Right Water, Powerade Energy drink 7.5 km ster All Right Water, Powerade Energy drink, oranges, bananas 11.0 km Blegdamsvej Left Water, Powerade Energy drink 15.4 km Niels Juels Gade Left Water, Powerade Energy drink, oranges, bananas 19.8 km Snder Boulevard Right Water, Powerade Energy drink 23.6 km Christians Brygge Left Water, Powerade Energy drink, oranges, bananas 27.7 km Kristianiagade Right Water, Powerade Energy drink 31.9 km ster All Right Water, Powerade Energy drink, oranges, bananas 35.5 km Blegdamsvej Left Water, Powerade Energy drink 39.8 km Niels Juels Gade Left Water, Powerade Energy drink, oranges, bananas
Herinnering: Alle finishers van deze marathon ontvangen een medaille ter herinnering aan deze unieke marathon.
Deelnamebewijs info: De Nykredit Copenhagen Marathon Expo vindt plaats op de donderdag, de vrijdag en de zaterdag voor de marathon. Alle marathon deelnemers dienen hun startbewijs op te halen bij deze Expo. De Nykredit Kopenhagen Marathon Expo is ook voor algemeen publiek geopend en toegang tot de expo is gratis.
Pastaparty: Er is geen informatie bekend m.b.t. een pastaparty voor deze marathon.
Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: U vertrekt op 11-05-2018
Vlucht Amsterdam-Kopenhagen met KLM (07:35-08:50) en op eigen gelegenheid naar hotel Sct Thomas (**).

Dag 2:
Ophalen startnummer.

Dag 3:
De Marathon van Kopenhagen.

Dag 4: U vertrekt op 14-05-2018
Terugvlucht Kopenhagen - Amsterdam met KLM (19:10-20:35).
Hotel

Sct Thomas (**).

Dit rustige hotel ligt in de levendige wijk Vesterbro en op minder dan 15 minuten lopen van het centraal station van Kopenhagen en de Tuinen van Tivoli. Het biedt hoogwaardige accommodaties en een populair ontbijtbuffet.

Hotel Sct. Thomas biedt moderne, compacte kamers met satelliettelevisie, een bureau en een eigen badkamer met een douche. Het hotel verhuurt ook fietsen op het terrein.

Streekbussen stoppen naast Hotel Sct. Thomas. In de omgeving vindt u vele winkels, bars en restaurants. Het vriendelijke personeel van het Sct. Thomas geeft graag advies over eetgelegenheden en bezienswaardigheden in de omgeving.


Vesterbro is een geweldige keuze voor reizigers die genteresseerd zijn in Carnaval, Musea en Fietsen. Deze buurt is ook vrij populair onder families.

Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam -Kopenhagen met KLM.
* Alle luchthavenbelastingen.
* 10 kg handbagage
* 3 overnachtingen in hotel Sct Thomas
* Dagelijks ontbijtbuffet
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Vanaf boekingsdatum 22/04/2013 is het meenemen van ruimbagage op Europese KLM vluchten niet meer gratis. Wanneer u een koffer (23 kg) wilt inchecken dient u dit te regelen via de website van KLM : www.klm.nl
Vervolgens gaat u naar mijn reis en hier kunt u inchecken met uw boekingscode. Deze code kunt u op uw e-ticket vinden (deze ontvangt u ongeveer 2-3 weken voor vertrek). De kosten voor het inchecken voor een koffer bedragen 15 euro per enkele reis. Op de luchthaven is bagage inchecken ook mogelijk maar de kosten hiervan bedragen 30 euro per enkele reis.
Denemarken

Denemarken is een land in Noord-Europa, namelijk in Scandinavi (bestaande uit Denemarken, Noorwegen & Zweden). Denemarken is door middel van een brug verbonden aan Zweden. Ten zuiden van de enige landgrens die het land rijk is, ligt Duitsland. Het land grenst daarnaast aan de Oostzee en Noordzee. De hoofdstad van Denemarken is Kopenhagen
Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken. In 2004 telde de gemeente Kopenhagen 502.204 inwoners, waarmee het de grootste gemeente van Denemarken is. Kopenhagen is verder de centrale stad in het verstedelijkte gebied Groot-Kopenhagen (Storkbenhavn), dat ongeveer 1,1 miljoen inwoners telt, dat is ongeveer een vijfde van de totale bevolking van Denemarken.

In de haven van Kopenhagen staat het beeld van de Kleine Zeemeermin. Dit beeldje is genspireerd op het sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Dit beeldje is niet het enige standbeeld in Kopenhagen: overal in de stad vindt men standbeelden aan de openbare weg en in parken. Daarnaast heeft Kopenhagen ook een behoorlijk aantal musea.

Naast sportieve activiteiten zoals de marathon is Kopenhagen dus ook uitermate geschikt om te bezoeken vanwege de kunst en cultuur.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Kopenhagen marathon

In het weekend van de NYkredit Copenhagen Marathon staat Kopenhagen geheel in het teken van deze marathon. Deze marathon is n van de grootste marathons van heel Scandinavi, jaarlijks doen er namelijk zo'n 12.000 lopers mee aan dit prachtige evenement.

Tijdens dit evenement loopt u langs vele historische bezienswaardigheden en monumenten. U passeert onder andere de mooie Kleine Zeemeermin, het Koninklijk Paleis en het Parlementsgebouw. De Kopenhagen marathon is een ervaring die u als echte loper niet mag missen.
Inschrijving gesloten

sluit op 13-03-2017
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: