010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 19-5-2018
Starttijd: 07:30
Start: Huangyaguan
Finish: Yin en Yang plein
Tijdslimiet: 8 uur
Tijdsregistratie: Per Chip
Highlights: De Chinese muur, Huangyaguan Village, Duanzhuang Village Er zijn Kilometer borden geplaatst op elke kilometer langs de route. De borden zijn met een kleur gecodeerd volgens de afstand die ze vertegenwoordigen. De borden geeft de afstand in mijlen aan.
Weersomstandigheden: De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 10 en 12 graden celsius in deze tijd van het jaar.
Verzorging: Om de 4 km zijn er stands met water. Enkele stands hebben energie dranken, bananen en sponsen beschikbaar.
Herinnering: Alle finishers ontvangen een medaille als herinnering aan deze fantastische marathon.
Deelnamebewijs info: Er is geen Expo georganiseerd voor deze marathon. Uw startnummer krijgt u in het hotel (geleverd in een goodiebag)
Reisprogramma

Rechtstreekse vluchten met China Southern Airlines zijn mogelijk. Toeslag bedraagt 100 pp. U vliegt dan 22 mei terug om 00.30 uur. KLM is mogelijk, toeslag op aanvraag

Ook vluchten vanuit Belgi mogelijk, prijs op aanvraag

Dag 1 | 15 mei 2018 - Heenvlucht Amsterdam- Mnchen 15:45-17:10 Na de tussenstop in Mnchen vliegt u door naar Peking. Vertrek vanaf Mnchen is om 19:15, aankomst in Peking(Beijing) is om 10:45. De uitvoerende maatschappij van uw vlucht is Lufthansa.

Dag 2 | 16 mei 2018 - Welkom in Beijing! Vandaag komt u vroeg aan in Beijing, 08:30 plaatselijke tijd. In de aankomsthal zijn er personen die u de weg wijzen naar de bus. Na het inchecken bij uw hotel ontvangt u een goodiebag. Bekijk bij aankomst in het hotel direct even het informatiebord voor de contactgegevens van uw tour guide. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding in Beijing.

Dag 3 | 17 mei 2018 - Great Wall Marathon route verkenning Vandaag staat er een vroeg vertrek richting de Great Wall op het programma om de route te verkennen. U dient uit te checken bij het hotel voor vertrek. Het ontbijt wordt meegegeven in een box omdat het vertrek dermate vroeg is dat er geen gebruik gemaakt kan worden van het ontbijtbuffet in het hotel. Van alle lopers wordt verwacht om de 3,5 KM te lopen van het Huangyaguan gedeelte mee te lopen, welke onderdeel is van de marathon. Supporters mogen mee tijdens de verkenning, alleen is hiervoor wel een goede basisconditie vereist. Een sandwich lunch is inbegrepen. Na de lunch kan er ingecheckt worden bij het hotel in de stad van Jixian. Jixian ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Huangyaguan. De namiddag is ter vrije besteding. Later op de avond komt men weer bijeen voor een gezamenlijk diner. Hier kunt u genieten van lokale gerechten. Zowel ontbijt, lunch als diner zijn inbegrepen.

Dag 4 | 18 mei 2018 - relaxen en voorbereiden Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding in voorbereiding op de grote dag. Een bezoek aan de lokale sferen van Jixian of deelnemen aan de Qing tombes toer behoren ook tot de mogelijkheden. Bij deelname aan de tour is de lunch inbegrepen. Bij het diner kunt u koolhydraatrijke gerechten eten.

Dag 5 | 19 mei 2018 - De grote dag! Vandaag is de grote dag! Na een vroeg ontbijt staat het vertrek vanuit Jixian gepland rond 05:00 om richting Huangyaguan te vertrekken. Ook hier dient u voor het vertrek uit te checken bij het hotel. Na een warming-up en speeches van van lokale officials gaat het evenement van start om 07:30. Sandwich lunches worden verzorgd voor iedereen. Er zijn bussen die lopers terugbrengen naar Beijing tussen 12:00 en 17:30. Een 20 minuten durende massage is inbegrepen na de race.

Dag 6 | 20 mei 2018 - Ontdek Beijing, excursies en de marathon party Vandaag heeft u een dag op het programma staan die in het teken van herstel staat. Uitslapen, shoppen in Silk Alley of Beijing verkennen behoren tot de mogelijkheden van vandaag. Vandaag zijn er ook twee excursies waaraan u kunt deelnemen. The city of emperor tour of een bezoek aan Giant Panda Summer Palace buiten Beijing zijn de excursies waaruit u kunt kiezen. S avonds zal er een gezamenlijk diner plaatsvinden voor 'the big celebration dinner'. Alle deelnemers zullen worden opgehaald bij hun hotel en naar de betreffende locatie worden gebracht.

Dag 7 | 21 mei 2018 - De laatste dag Om 12:50 vertrekt uw vlucht van Beijing naar Mnchen. Aankomst in Mnchen is om 17:00. Om 18:55 vertrekt uw vlucht vanuit Mnchen terug naar Amsterdam. De verwachtte aankomsttijd in Amsterdam is om 20:25. LET OP: de vertrek transfer naar de luchthaven is niet inbegrepen, maar kan wel tegen een meerprijs worden geboekt.
Hotel

Hotelnamen nog niet bekend. Het zijn prima 3-sterrenhotels in Beijing en Jixian.
Inclusief / exclusief

Wat is er inclusief:
Retourvlucht Amsterdam-Mnchen-Beijing met Lufthansa
Alle luchthavenbelastingen
Koffer 23 kg
Pakket volgens hierboven beschreven programma
5 overnachtingen in 3-, 4- of 5-sterrenhotels
De beschreven maaltijden per dag
Racepakket inclusief startnummer, chip, t-shirt en certificaat
Guide book voor de Great Wall Marathon

Wat is er exclusief:
Airporttransfer terugreis (taxi is vrij goedkoop daar)
Verzekeringen
Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.
China

China ligt in Oost-Azie en grenst in het zuiden aan Vietnam & Laos. China kent een divers landschap met de Tian Shan en de Himalaya als hoogste gebergten ter wereld. Voor de kust van China liggen bovendien meer dan drieduizend eilanden.

Een groot deel van China heeft regelmatig te lijden onder aardbevingen die soms zeer krachtig zijn. De officile taal in China is het Mandarijns (de taal die in Beijing gesproken wordt), geen makkelijke taal maar u neemt snel enkele woorden op wanneer u er rondreist.

Beijing

Beijing is de hoofdstad van de Volksrepubliek China en een van de meest dichtstbevolkte steden in de wereld, met een inwonersaantal van 19.612.368 volgens de volkstelling van 2010. De stad is het politieke, culturele, educatieve, financile en commercile centrum van het land. De metropool is gelegen in het noorden van China. Beijing is verdeeld in 14 stedelijke en voorstedelijke wijken en twee landelijke provincies. Als gemeente staat Beijing onder het directe toezicht van de nationale overheid.

Beijing is een van de vier grote oude hoofdsteden van China. Het is al eeuwenlang de spil in de geschiedenis van China. Alle periodes van de rijke geschiedenis hebben sporen achtergelaten in de vorm van prachtige paleizen, tempels en enorme stenen muren en poorten. Kunstschatten en universiteiten hebben van Beijing het centrum van cultuur en kunst gemaakt.


Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Great Wall marathon

De Great Wall Marathon wordt gelopen in China en is n van de zwaarste en meest buitengewone hardloopwedstrijden van het jaar. Het is een extreme marathon en wordt daarom ook een Adventure Marathon genoemd.

Gedurende ongeveer 7 km is de Chinese Muur het decor. Steile trappen, kronkelpaden waar de trappen ontbreken, stukken vlakke muur, het komt allemaal voorbij tijdens het parcoursgedeelte over de muur. Het prachtige landschap is een verademing om naar te kijken. Ondanks het zware parcours is deze marathon een marathon om van te genieten. Waar u ook kijkt, ziet u deze prachtige Muur over de bergen lopen.

Info 2016 volgt zo spoedig mogelijk!
Inschrijving gesloten

sluit op 19-03-2018
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: