010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 7-4-2019
Starttijd: 09:00 uur
Start: Wagramerstrasse bij het Verenigde Naties gebouw
Finish: Ringstrasse
Tijdslimiet: 5 uur en 30 minuten
Tijdsregistratie: elektronische chip
Highlights: Prater, reuzenrad, historische gebouwen.
Weersomstandigheden: De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 12 graden.
Verzorging: Diverse stands met drank en sponsen.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille en oorkonde.
Deelnamebewijs info: Vienna Sports World in Messehalle D op vrijdag en zaterdag van 10:00-18:00 uur.
Pastaparty: Dag voor de halve marathon in de Vienna City Hall van 14:00 tot 19:00.

Reisprogramma

b>Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 05-04-2019
U vliegt met KLM vanaf Amsterdam naar Wenen (06:50-08:40) en gaat op eigen gelegenheid naar hotel Mercure Westbahnhof (****).

Dag 2:
Ter vrije besteding. Deze dag dient wel het startbewijs opgehaald te worden.

Dag 3:
De dag van de marathon!

Dag 4: U vertrekt op maandag 08-04-2019
Terugvlucht met KLM van Wenen naar Amsterdam (19:55-21:45).

Hotel

Mercure Westbahnhof(****)

Hotel Mercure Wien Westbahnhof ligt naast het trein- en metrostation Westbahnhof, op slechts 700 meter van de concert- en evenementenzaal Stadthalle. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Het hotel heeft een grote lobby, een bar met cocktails en wijnen, en een sauna. M fifteen, het restaurant van Hotel Mercure Wien Westbahnhof, serveert internationale gerechten en Oostenrijkse specialiteiten.

Via de metrolijn U3 reist u in slechts 7 minuten zonder overstappen naar het centrum van de stad. Er stopt een pendelbus naar de luchthaven voor de deur van het hotel. De winkelstraat Mariahilfer Strae bevindt zich op slechts 5 minuten lopen.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam - Wenen v.v. met KLM
* Alle luchthavenbelastingen
* 10 kg handbagage.
* 3 overnachtingen in hotel Mercure Westbahnhof (****).
* Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet.
* Startbewijs (indien deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen
* Eenmalig calamiteitenfonds 2,50.

Oostenrijk

Oostenrijk is een binnenstaat in Centraal-Europa en grenst aan: Zwitserland, Liechtenstein, Tsjechi, Slowakije, Hongarije, Duitsland, Itali en Sloveni.

Oostenrijk ligt in de Alpen, met als hoofdstad Wenen en als officile taal Duits. Kenmerken voor het Oostenrijkse landschap zijn het hooggebergte, de bossen en de grote rivieren. Het westelijk deel van het land is beduidend natter dan het oosten, terwijl de zuidkant van de Alpen mediterrane trekjes heeft. De fhnwind is van invloed op de temperatuur en het weersverloop.

Een belangrijke bron van inkomsten voor de Oostenrijkse toeristen industrie is de wintersport. Een steeds verdere uitbreiding van pistes, liften e.d. zorgt ervoor dat er steeds meer milieuproblemen in het Alpengebied optreden. Men probeert hier dan ook alternatieven voor te bieden, zoals het aanbod van zomervakanties.
Wenen

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en vormt sinds 1922 een eigen deelstaat. De stad ligt in het noordoosten van het land aan de rivier de Donau. Wenen telt zo'n 1,8 miljoen inwoners en is daarmee veruit de grootste stad en het cultureel en politiek centrum van Oostenrijk. Wenen heeft een oppervlakte van 414,90 km.

Wenen is een bruisende stad waar veel te zien is en te beleven valt. Er lonken schitterende paleizen, monumentale pleinen, barokke gebouwen en nog veel meer. U heeft de mogelijkheid om de stad vanuit een koets, boot of reuzenrad te bekijken. Uiteraard kunt u in wenen ook genieten van de Weense opera. De trendy cocktailbars en grote discotheken van de stad draaien mee met de beste van Europa.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Vienna City marathon (Wenen)

De marathon van Wenen is een schitterend evenement en samen met de halve marathon trekt het evenement jaarlijks zo'n 9.000 deelnemers. De hele stad loopt uit om u aan te moedigen. U doorkruist tijdens deze marathon heel Wenen en eindigt op het Heldenplatz. Geniet van al het mooie dat Wenen te bieden heeft terwijl u op weg bent naar een schitterende tijd!
Inschrijving gesloten

sluit op 22-03-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: