010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 8-7-2017
Start: Purmerend, Spijkerman Eten en Drinken, Neckerdijk 1, 1441 GX Purmerend
Finish: Purmerend, Spijkerman Eten en Drinken, Neckerdijk 1, 1441 GX Purmerend
Max. deelnemers: 32
Highlights: Het etappeschema Dag 1: Purmerend - Harlingen Dag 2: Harlingen - Rijs Dag 3: Rijs - Dwingeloo Dag 4: rustdag Dwingeloo Dag 5: Dwingeloo - Stadskanaal Dag 6: Stadskanaal - Almelo Dag 7: Almelo - Veenendaal Dag 8: Veenendaal - Purmerend ca. 100 km per dag
Weersomstandigheden: Gemiddelde temperatuur tussen de 15 en 20 graden.

Reisprogramma

We overnachten in het prachtige stadje Harlingen. De route voert daarna door het prachtige Gaasterland naar Rijs. Via Rijs steken we geheel Friesland over naar het prachtige Drenthe. We hebben de rustdag gepland in het mooie Dwingeloo, bekend om de schitterende natuur en uiteraard de radiotelescoop. In het nabijgelegen Westerbork (eigenlijk Hooghalen) staan er zelfs 14! Op de rustdag kun je ook een rondrit maken. Na de rustdag gaan we helemaal naar het oosten naar Stadskanaal. Daarna gaan we zuidwaarts door de veenkolonin en het prachtige Overijssel naar het Twentse Almelo. De voorlaatste etappe gaat via Salland en de Veluwe naar de provincie Utrecht. We overnachten in Veenendaal. De laatste etappe voert over de Utrechtse Heuvelrug en het Gooi naar Purmerend.

Voor alle fietsreizen geldt helm dragen verplicht!

Hotel

Tijdens de Ronde van Nederland verblijft u in diverse hotels.
Hotel Zeezicht in Harlingen
Hotel Jans in Rijs
Fletcher hotel de Borken in Dwingeloo
Best Western hotel in Stadskanaal
Hotel Van der Valk in Almelo
Hotel Van der Valk in Veenendaal

Inclusief / exclusief

Inclusief:
- broodjes voor de start op de eerste dag
- zeven hotelovernachtingen op basis van halfpension (op basis van een gedeelde 2-persoonskamer)
- vervoer van bagage
- volgauto op de route
- beknopte routebeschrijvingen (ook in GPS)
- gebruik van een GPS toestel, als u niet in het bezit bent van zon toestel
- frameplaatjes

Exclusief
een reis- en annuleringsverzekering
- lunches en persoonlijke uitgaven
- 1 persoonskamer toeslag a 200

Voor alle fietsreizen geldt helm dragen verplicht!

Nederland

Nederland is een land dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Het wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door Belgi. Bestuurlijk is het land verdeeld in twaalf provincies. De hoofdstad van het land is Amsterdam.

Nederland heeft ruim 16 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 41.542 km. Ruim 18% van het oppervlak van het land bestaat uit water en een groot deel van het land bevindt zich onder zeeniveau. Het land en de bevolking wordt beschermd tegen het water door middel van een systeem van dijken en waterwerken. Door landwinning zijn polders gecreerd.

Nederland heeft een zogenaamd Cfb-klimaat, een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers. Het klimaat wordt benvloed door de Noordzee die het gehele jaar de temperatuur matigt, waarbij de temperatuursschommelingen toenemen richting het oosten. Met circa 1600 zonuren heeft de kust de meeste zonuren, terwijl de Achterhoek met ongeveer 1450 uur de minste zonneschijn heeft. Ondanks het imago van regenland, regent het gemiddeld slechts 8% van de tijd.

Landelijk

De Ronde van Nederland neemt u mee door de noordelijke provincies van Nederland.


Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Vanwege de afstanden is een goede basisconditie van zowel berijder als fiets noodzakelijk. Tevens is het dragen van een valhelm verplicht. In principe is elke fiets geschikt, maar we raden toch een lichte sportfiets of racefiets met versnellingen aan. Uiteraard zijn deelnemers op een e-bike ook welkom. U heeft de gehele dag de tijd om de routes af te leggen, dus u kunt het in uw eigen tempo doen.

De routes worden beschikbaar gesteld op papier (beknopt) en als GPS tracks. De organisatie neemt een aantal leen GPS toestellen mee.
Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Ronde van Nederland

Nadat we vorig jaar naar het zuiden zijn gegaan met de rustdag in de cultuurstad Maastricht, kiezen we nu voor een Noordelijke route met het accent op de natuur. Er is een prachtige route gemaakt in de Noordelijke provincies. Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Ook is de Afsluitdijk weer in de route opgenomen.
Inschrijving gesloten

sluit op 30-06-2017
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: