010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 6-5-2018
Starttijd: N.V.T.
Start: Ubud
Finish: Ubud
Max. deelnemers: 30
Highlights: Vanuit Ubud gaan de wandelroutes langs terrasvormige rijstvelden en door desas. De routes laten een hoop van het schitterende Bali zien.
Verzorging: Tijdens het wandelen krijg je op verzorgingsposten water en bananen. Ook staat een medisch team stand-by.
Herinnering: Iedere deelnemer ontvangt onder andere een diploma, een aantal t-shirts en een speciaal voor het evenement gemaakte herinnering.

Reisprogramma

Programma 15-daagse reis
* 4 mei: vertrek vanaf Schiphol

* 5 mei: aankomst op vliegveld Ngurah Rai bij Denpasar
Transfer naar uw hotel in Ubud
's Avonds krijgt u een welkomstdiner aangeboden

* 6 mei: 's morgens een briefing gevolgd door een lunch en in de
middag kunt u Ubud verkennen
* 7 mei: eerste wandeldag

* 8 mei: tweede wandeldag

* 9 mei: derde wandeldag

* 10 mei: vierde wandeldag
's Avonds krijgt u een diner aangeboden

* 11 mei: deze dag kunt u een excursie in de omgeving van Ubud maken
* 12 mei: transfer naar Lovina Beach

* 13 mei t/m 16 mei: deze dagen zijn naar eigen inzicht in te vullen
U kunt op excursie of aan trekkings meedoen in de mooie omgeving van Noord-Bali. Het verblijf in Lovina Beach wordt afgesloten met een afscheidsdiner.

* 17 mei: transfer naar de luchthaven Ngurah Rai. Vertrek van uw vlucht naar Schiphol

* 18 mei: aankomst op SchipholProgramma 21-daagse reis
* 4 mei: vertrek vanaf Schiphol

* 5 mei: aankomst op vliegveld Ngurah Rai bij Denpasar
Transfer naar uw hotel in Ubud
's Avonds krijgt u een welkomstdiner aangeboden

* 6 mei: 's morgens een briefing gevolgd door een lunch en in de middag kunt u Ubud verkennen

* 7 mei: eerste wandeldag

* 8 mei: tweede wandeldag

* 9 mei: derde wandeldag

* 10 mei: vierde wandeldag
's Avonds krijgt u een diner aangeboden

* 11 mei: deze dag kunt u een excursie in de omgeving van Ubud
maken

* 12 mei: transfer naar Lovina Beach

* 13 mei t/m 17 mei: deze dagen zijn naar eigen inzicht in te vullen
U kunt op excursie of aan trekkings meedoen in de mooie omgeving van Noord-Bali. Het verblijf in Lovina Beach wordt afgesloten met een afscheidsdiner.

* 18 mei: transfer naar Sanur

* 18 mei t/m 23 mei: deze dagen zijn naar eigen inzicht in te vullen
U kunt op excursie of aan een trekking meedoen in de omgeving van Rendang. Het verblijf in Sanur wordt afgesloten met een afscheidsdiner.

* 24 mei: transfer naar de luchthaven Ngurah Rai. Vertrek van uw vlucht naar Schiphol

* 25 mei: aankomst op SchipholHotel

Gedurende de reis overnacht u in drie hotels.

- Hotel Champlung Sari Ubud in Ubud
- Banyualit Spa 'n Resort in Lovina Beach
- Hotel Vila Shanti

Hotel Champlung Sari Ubud in Ubud.

Hotel Champlung Sari Ubud ligt aan de rand van het heilige apenbos (The Sacred Monkey Forest Ubud) aan de Monkey Forest Road. 's Morgens en aan het eind van de middag wordt het hotel bezocht door groepjes apen (langstaart makaken), die niemand kwaad doen en alleen op zoek zijn naar iets eetbaars.

Het hotel heeft 2 zwembaden met op het terras heerlijke ligbedden. Na een inspannende wandeldag kan men zich laten masseren in de Purnama Spa.
De kamers hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een eigen badkamer met douche en ligbad, airconditioning, televisie, telefoon, koelkast met minibar en een waterkoker, zodat u zelf koffie of thee kunt maken. In de lobby en op de kamers is gratis wifi.

Via de Monkey Forest Road loop je in een kwartiertje naar het centrum van Ubud met de grote, levendige pasar en tientallen winkeltjes en restaurants.

Banyualit Spa 'n Resort in Lovina Beach.

Banyualit Spa 'n Resort ligt in desa Kalibukbuk in Noord-Bali. Het is een klein resort gelegen in een fraai aangelegde tuin met daarin een zwembad, waarin je heerlijk kunt bijkomen van een vermoeiende wandeldag. Je zou ook gebruik kunnen maken van de Spa, want daar staat Banyualit Spa 'n Resort bekend om. Het resort ligt op een steenworp afstand van het (zwarte) strand, waar de bootjes klaar liggen om u 's morgens vroeg de zee op te varen om dolfijnen te spotten.

De kamers hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een eigen badkamer met douche, airconditioning, televisie, telefoon, koelkast en een waterkoker, zodat u zelf koffie of thee kunt maken. Er is gratis wifi, maar de ontvangst in de kamers is niet altijd optimaal.

Het hotel ligt op 20 minuten lopen van Lovina Beach met zijn vele winkeltjes, restaurants en het bekende standbeeld van de dolfijn. Maar ook in het straatje waaraan het hotel ligt zijn winkeltjes en kleine restaurants. Het resort heeft zelf echter ook een uitstekend restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Degenen die de 15-daagse reis maken keren van hieruit terug naar de luchthaven bij Denpasar. Dat is een rit van ruim 3 uur.

Hotel Vila Shanti.

Hotel Vila Shanti ligt aan het witte strand van Sanur. U kunt daar heerlijk op een strandbed liggen zonnen en zo nu en dan een duik nemen in de zee of in het zwembad van het hotel. Het restaurant van het hotel kijkt uit over strand en zee en u kunt er heerlijk eten of een vruchtensapje drinken. Vanaf het terras van uw kamer kijkt u uit op een prachtige, goed onderhouden tuin.

Als u het hotel aan de voorzijde uitloopt, staat u na 100 meter in de gezellige winkelstraat van Sanur de Jalan Danau Tamblingan. Er zijn hier restaurants en winkeltjes te kust en te keur.

De kamers hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een eigen badkamer met douche en sommigen met een bad, airconditioning, televisie, telefoon en koelkast. Er is gratis wifi, ook in de kamers.

De rit van Vila Shanti naar de luchthaven bij Denpasar duurt ruim 30 minuten.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam - Denpasar Bali v.v. in de economy class
* Alle luchthavenbelastingen
* Zeven overnachtingen op basis van een gedeelde tweepersoonskamer in hotel Champlung Sari Ubud in Ubud, 6 nachten in Banyualit Spa n Resort in Lovina Beach en 5 nachten in Vila Shanti in Sanur inclusief ontbijt. Dit is voor de 21-daagse reis.

* Alle transfers
* Deelnamepakket wandelvierdaagse
* Een medisch team staat 4 dagen stand-by
* Welkomstdiner op 5 mei
* Lunch op 6 mei
* Lunchboxes tijdens de vierdaagse wandeldagen
* Afscheidsdiners op 11, 17 en 24 mei

Exclusief:
* Dranken tijdens de lunch en de diners
* Reis- en/of annuleringsverzekering (verplicht en zelf af te sluiten)
* Alle niet genoemde maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Toeslag

De toeslag voor een eenpersoonskamer voor de 15-daagse reis bedraagt 275,-

De toeslag voor een eenpersoonskamer voor de 21-daagse reis bedraagt 470,-

De toeslag is van toepassing indien je niet wenst om op een gedeelde kamer te slapen.
Overige opties:

Tijdens deze extra dagen worden onder begeleiding ook een aantal trekkings en excursies georganiseerd, waaraan een ieder vrijblijvend en op eigen kosten en risico kan deelnemen.

Inhoudelijke reisinformatie

De reis wordt uitgevoerd onder leiding van Jan van Delden van Le Champion. Informatie kunt u bij hem krijgen via het telefoonnummer 075-6411789 of per e-mail janvandelden@live.nl of bij Le Champion Sportreizen, telefoonnummer: 010-479 1181 of per mail gwen@lechampionsportreizen.nl


Indonesie

Indonesi is een land gelegen in Zuidoost-Azi. Het land bestaat uit een archipel van 17.508 eilanden en is daarmee 's werelds grootste eilandstaat. Het land grenst direct aan Papoea-Nieuw-Guinea, Oost-Timor en Maleisi. Andere landen die Indonesi omringen zijn Singapore, Brunei, de Filipijnen, Australi en de door India bestuurde Nicobaren.

De eilandstaat heeft een totale oppervlakte van 1.904.569 km. Met een populatie van 251.160.124 is het qua inwoneraantal het op drie na grootste land ter wereld en tevens het land met de grootste moslimbevolking, hoewel de islam geen staatsreligie is. Indonesi is een republiek met een gekozen parlement en een president. De hoofdstad is Jakarta.

Indonesi heeft een tropisch klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur ligt in het gehele land rond de 30 graden Celsius. Afhankelijk van de moesson kennen de meeste delen van het land een regentijd en een droge periode; alleen op Sumatra en Kalimantan is de neerslag over het gehele jaar vrij gelijkmatig verdeeld.

Bali

Wandelliefhebbers krijgen via Le Champion opnieuw een prachtige mogelijkheid om aan een zeer onderscheidende wandelvierdaagse op Bali deel te nemen.

Het wandelen van een vierdaagse is voor velen het toppunt van wandelgenot en tienduizenden Nederlanders geven zich daar dan ook jaarlijks aan over.
Een vierdaagse wandelen in het buitenland is echter slechts zelden mogelijk. Daarom heeft Le Champion besloten om na de uiterst succesvol verlopen voorgaande edities in 2017 de "Wandelvierdaagse Bali" voor de 11 keer te organiseren.
Het meedoen aan een vierdaagse op Bali stelt de deelnemers in staat kennis te maken met de bewoners en de zeer bijzondere hindoecultuur van dit tropische eiland.
Tijdens de wandelingen zullen de deelnemers kennismaken met alle facetten van het eiland van de goden.

Niet alleen gaan de routes vanuit Ubud langs prachtige terrasvormige rijstvelden, maar ook door desas. Tempels langs de routes kunnen worden bezocht, evenals de ateliers van schilders en houtsnijders. Kortom, iedere dag is weer anders door de schitterende natuur en het dagelijks leven op straat.
Soms heeft men het geluk dat men tijdens het wandelen in een crematieceremonie terechtkomt of dat er in een desa een grote ceremonie wordt gehouden bij de dorpstempel. Laat u verrassen, geen dag zal dezelfde zijn.

Deelnemers hebben de keuze uit twee afstanden: dagelijks ongeveer 12 km of ongeveer 25 km. Beide routes zijn geheel uitgepijld en onderweg wordt gezorgd voor drinken en bananen. In geval van nood staat een medisch team klaar om bijstand te verlenen.
Net als in de voorgaande jaren biedt Le Champion opnieuw drie arrangementen naar deze droomvierdaagse op Bali aan.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Om u een indruk te geven over dit evenement hebben wij een sfeervideo over Bali voor u geselecteerd.

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Wandelvierdaagse Bali mei 2018

Datum voor de Wandelvierdaagse Bali 2018 zijn bekend!

Ook in 2018 staat de Wandelvierdaagse Bali weer op het programma met Le Champion. Rondom Ubud, het culturele hart van Bali, zijn acht wandelroutes uitgezet van 12 en 23 kilometer. Vanuit Ubud gaan de wandelroutes langs terrasvormige rijstvelden en door desas. De Wandelvierdaagse Bali begint op mei 2018 en duurt tot 10 mei 2018.


Voor de reis zullen er informatieavonden plaatsvinden in hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 Egmond aan Zee om 19.30 uur

Vrijdag 3 november 2017
Vrijdag 15 december 2017
Donderdag 11 januari 2018
De datums van de verschillende arrangementen zijn als volgt:

* 15-daags arrangement: 4 t/m 18 mei 2018 - ca 2375,- per persoon
* 21-daags arrangement: 4 t/m 24 mei 2018 - ca 2525,- per persoon

Voor deze reis heeft u de keuze uit een 15-daags arrangement of een 21 daags arrangement


Heeft u interesse in deze reis en wenst u meer informatie te ontvangen over de Wandelvierdaagse Bali? Stuur een e-mail naar info@lechampionsportreizen.nl
Inschrijving gesloten

sluit op 28-02-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: