010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 7-4-2019
Starttijd: 09:00
Start: Via dei Fiore Imperiale
Finish: Via dei Fiore Imperiale
Tijdslimiet: 7 uur
Tijdsregistratie: via een ChampionChip
Max. deelnemers: geen maximum
Highlights: Forum Romanum, Sint Pieter, Trevifontein. Eigenlijk is de hele marathon 1 groot hoogtepunt.
Weersomstandigheden: De weersomstandigheden zijn gunstig, gemiddeld is het overdag rond de 13 graden.
Verzorging: Om de paar kilometer zijn er stands met water, sponsen, sportdrank. Ook zijn er voldoende toiletten en medisch personeel aanwezig.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille en een certificaat.
Deelnamebewijs info: Palazzo di Congressi is geopend op de 2 dagen voor de marathon.

Reisprogramma

**Ook vluchten vanuit Amsterdam/Belgi/Dsseldorf mogelijk, prijs op aanvraag**

**Langer verblijf ook mogelijk**

Dag 1: U vertrekt op 05-04-2019
Vlucht Amsterdam-Rome met KLM (07.20-09:35) en op eigen gelegenheid naar hotel Best Western Globus.

Dag 2:
De stad is rijk aan cultuur en op deze dag kunt u bijvoorbeeld naar het Collosseum, Forum Romanum of het Pantheon. Tevens dient u op deze dag uw startnummer voor de marathon op te halen.

Dag 3:
Marathon van Rome.

Dag 4: U vertrekt op 08-04-2019
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de vlucht Rome-Amsterdam (17:25-20:00).


Hotel

Best Western Globus (****)

Hotel Globus ligt in de universiteitswijk La Sapienza in Rome, op slechts 2 metrohaltes van het treinstation Termini. Het hotel biedt een fantastische service, gratis WiFi en een uitgebreid ontbijtbuffet.

De moderne kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen badkamer met een haardroger. Ook zijn er voor kinderen speelgoed, dvd's en een PlayStation 2 beschikbaar.

Best Western Hotel Globus heeft een buffetrestaurant, dat van maandag tot en met vrijdag geopend is voor de lunch. Ook heeft het hotel een modern businesscentrum met een printer. De medewerkers kunnen een plek in de parkeergarage regelen en informatie over de omgeving verstrekken. U krijgt korting bij een plaatselijk fitnesscentrum en een schoonheidssalon.

Dankzij de uitstekende metro- en busverbindingen kunt u eenvoudig naar alle delen van Rome reizen. Het Colosseum ligt op 4 metrohaltes van het hotel en in de omliggende wijk San Lorenzo bevinden zich tal van restaurants, cafs en pubs.
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam-Rome met KLM.
* Alle luchthavenbelastingen.
* 10 kg handbagage
* 3 hotelovernachtingen in hotel Best Western Globus (***).
* Dagelijks ontbijtbuffet.
* Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Voor Rome is een medische verklaring nodig. Deze moet door de huisarts ondertekent worden. Er moet o.a. akkoord worden gegeven voor allerlei medische checks.

Klik hier voor het formulier

Zonder medisch attest is deelname niet mogelijk.

Itali

Itali is een republiek in het zuiden van Europa. Itali is ongeveer zeven keer zo groot als Nederland en grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Sloveni. Vanwege de vorm van het land wordt Itali ook wel "de laars" genoemd. De oppervlakte van Itali is ruim 300.000 km en op dit grondgebied wonen zo'n 61.261.000 Italianen.

De hoofdstad van Itali is Rome. De onafhankelijke staten Vaticaanstad (waar de paus aan het hoofd staat) en San Marino zijn twee enclaves binnen de Italiaanse grenzen.

Het grootste deel van Itali heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. In het noorden van Itali is het wel kouder dan in het zuiden. Het klimaat van het noorden is enigszins vergelijkbaar met dat van Nederland en Belgi, het enige verschil is dat het noorden van Itali koudere winters en warmere zomers heeft.

Italianen hebben vaak een vurig karakter en discussiren is er bij de Italianen met de paplepel ingegoten. Italianen reizen graag, je komt ze dan ook over de hele wereld tegen.
Rome

Rome is de hoofdstad van Itali en tevens hoofdstad van de regio Lazio en de provincie Rome. De stad is gelegen aan de westkust van Itali, in het midden van de kustlijn. Het klimaat in Rome is gunstig, in het voorjaar en het najaar is het over het algemeen het lekkerst.

Rome telt zo'n 2.700.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 1285 km. Dit maakt Rome de grootste stad van Itali. Door de stad, gelegen in het midwesten van het Apennijns Schiereiland, stromen de rivieren de Tiber en de Aniene.

Als oude hoofdstad van het Romeinse Rijk en centrum van de Rooms-katholieke Kerk is Rome bijzonder rijk aan bezienswaardigheden. Bekende voorbeelden van bezienswaardigheden uit de tijd van het Romeinse Rijk zijn het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon.

Rome is al met al een hele bijzondere stad, er is zoveel te bezichtigen dat u niet weet waar u moet beginnen. Maar waar u ook begint, het is altijd de moeite waard!
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Rome marathon

Met ruim 10.000 finishers behoort de marathon van Rome tot de grotere marathons van de wereld. In geen enkele marathon ter wereld passeert u bekender werelderfgoed dan in het prachtige Rome. Deze marathon is een triomftocht langs de historie van het machtige bastion der Romeinen en een glorierijke aankomst bij het bekendste symbool van strijdtoneel: het Colosseum.

Voor Rome is een medische verklaring nodig. Deze moet door de huisarts ondertekent worden. Er moet o.a. akkoord worden gegeven voor allerlei medische checks.

Klik hier voor het formulier

Zonder medisch attest is deelname niet mogelijk.
Prijs op aanvraag.

sluit op 07-03-2019
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: