010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 28-10-2018
Starttijd: 09:15
Start: Villa Pisani (Stra)
Finish: Riva Sette Matiri
Tijdslimiet: 6 uur
Tijdsregistratie: vie een chip van Timing Data Service
Max. deelnemers: geen maximum
Highlights: Het parcours van de Veneti marathon is voornamelijk vlak en snel. Hoogtepunten van het parcours zijn: Riviera del Brenta, Pontoon Bridge, Piazza San Marco en Palazzo Ducale
Weersomstandigheden: In deze tijd van het jaar is gemiddeld 15 graden Celsius.
Verzorging: Elke 5 kilometer treft u verfrissingsstations.
Herinnering: Elke finisher ontvangt een diploma.
Deelnamebewijs info: De Exposport vindt u op Venezia Mester, in San Giuliano's park. De Exposport is geopend op: donderdag van 15:00 tot 20:00 vrijdag van 10:00 tot 20:00 zaterdag van 09:00 tot 20:00

Reisprogramma

**Ook vluchten vanuit Belgi mogelijk, prijs op aanvraag**

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 26-10-2018
Vlucht Amsterdam-Venetie met KLM 14:25-16:10 en op eigen gelegenheid naar hotel Plaza Mestre Venezia.

Dag 2:
Ter vrije besteding. Op deze dag dient wel het startbewijs voor de marathon opgehaald te worden.

Dag 3:
De dag van de marathon van Venetie.

Dag 4: U vertrek op maandag 29-10-2018
Op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam 17:00-19:00.

Hotel

Plaza Venezia Mestre (****)

Hotel Plaza ligt direct tegenover het treinstation van Mestre en biedt elegante, ruime kamers met gratis WiFi. Met de bus of de trein reist u in slechts 10 minuten naar Veneti.

De klassieke kamers van Hotel Plaza zijn ingericht in warme kleuren. De kamers hebben allemaal een volledig uitgeruste badkamer met een moderne douche. Sommige kamers zijn voorzien van een marmeren badkamer.

Hotel Plaza serveert een uitgebreid ontbijtbuffet met eieren, spek, vers fruit en diverse soorten gebak. Restaurant Soul Kitchen van het hotel is de hele dag geopend en biedt een gevarieerd menu met Italiaanse en internationale gerechten.

Op 100 meter van het hotel vindt u een halte van de openbare bus met verbindingen naar de luchthaven van Marco Polo
Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam-Veneti met KLM.
* 10 kg handbagage
* Alle luchthavenbelastingen.
* 3 overnachtingen in hotel Plaza Venezia Mestre (****)
* Dagelijks ontbijtbuffet
* Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig calamiteitenfonds a 2,50.

Itali

Itali is een republiek in het zuiden van Europa. Itali is ongeveer zeven keer zo groot als Nederland en grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Sloveni. Vanwege de vorm van het land wordt Itali ook wel "de laars" genoemd. De oppervlakte van Itali is ruim 300.000 km en op dit grondgebied wonen zo'n 61.261.000 Italianen.

De hoofdstad van Itali is Rome. De onafhankelijke staten Vaticaanstad (waar de paus aan het hoofd staat) en San Marino zijn twee enclaves binnen de Italiaanse grenzen.

Het grootste deel van Itali heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en zachte winters. In het noorden van Itali is het wel kouder dan in het zuiden. Het klimaat van het noorden is enigszins vergelijkbaar met dat van Nederland en Belgi, het enige verschil is dat het noorden van Itali koudere winters en warmere zomers heeft.

Italianen hebben vaak een vurig karakter en discussiren is er bij de Italianen met de paplepel ingegoten. Italianen reizen graag, je komt ze dan ook over de hele wereld tegen.
Veneti

Veneti is een stad in het noordoosten van Itali. Het is de hoofdstad van de regio Veneto en de provincie Veneti. In Veneti wonen ongeveer zo'n 150.000 inwoners. Veneti heeft een oppervlakte van zo'n 412 km.

Veneti is wereldwijd bekend om het historische centrum met zijn vele wateren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Sinds 1987 staan Veneti en zijn lagune op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Veneti telt heel veel markante gebouwen en heel belangrijke kunstwerken, het San Marcoplein en de Basiliek van San Marco zijn twee voorbeelden van de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. De gondel is natuurlijk het bekendste en de meest romantische manier om Veneti te verkennen. Als u niet in een Gondola heeft gezeten is het weekend van de marathon van Veneti misschien wel uw kans!
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Veneti Marathon

De marathon van Veneti is een internationale marathon die erkend is met het IAAF Silver Label. Deze marathon start in Stra en neemt u via de Riviera del Brenta mee richting het historische centrum van Veneti. Het parcours van de marathon is rijk aan historie en de omgeving is prachtig.
Vanaf 500,00 p.p.

sluit op 01-09-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: