010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 23-9-2018
Starttijd: 10:00
Start: tussen Fort Augustus en Foyers
Finish: Bught Park
Tijdslimiet: 6 uur
Tijdsregistratie: Timing D-Tag
Max. deelnemers: geen maximum
Verzorging: U treft 11 verzorgingspunten welke u onder andere voorzien van water en sportdrank.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een medaille een een marathon shirt.
Pastaparty: De zaterdag voor de marathon is er een pastaparty van 12:30 tot 18:00 in het Bught Park in Inverness. Tickets zijn online verkrijgbaar.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!

Dag 1: U vertrekt op vrijdag 21-09-2018
Vlucht Amsterdam-Inverness (09:40-10:20). Op eigen gelegenheid naar Hotel King's Highway Westherspoon.

Dag 2:
Ter vrije besteding. Op deze dag dient het startbewijs opgehaald te worden.

Dag 3:
Dit is de dag van de marathon van Loch Ness.

Dag 4: U vertrekt op maandag 24-09-2018
Op eigen gelegenheid naar de airport voor de terugreis. Vlucht Inverness-Amsterdam (10:50-13:30)

Hotel

King's Highway Wetherspoon (***)

The King's Highway Wetherspoon ligt in Inverness, in de Highlands, op 5 minuten wandelen van het kasteel van Inverness. De accommodatie heeft een restaurant, een bar en u kunt overal gratis gebruikmaken van WiFi.

De kamers van het hotel zijn voorzien van een bureau en een flatscreen-tv. Alle kamers hebben een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. Ze zijn ook uitgerust met beddengoed en handdoeken.

De medewerkers van de receptie helpen u graag als u vragen hebt.

The King's Highway Wetherspoon is gevestigd op 14 minuten van de Caledonian Canal en 2,7 km van de University of the Highlands and Islands, Inverness. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Inverness, 13 km verderop.

Inclusief / exclusief

Inclusief:
* Retourvlucht Amsterdam-Inverness met KLM.
* Alle luchthavenbelastingen/brandstoftoeslagen.
* 10 kg handbagage
* 3 overnachtingen in hotel King's Highway Wetherspoon (***)
* Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen.
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Groot Brittanni

Groot-Brittanni is het oostelijk eiland van het Verenigd Koninkrijk, gelegen in Europa ten noordwesten van het vasteland. Politiek wordt Groot-Brittanni ook wel de combinatie van Engeland, Schotland en Wales genoemd. Groot-Brittanni ligt ten noordwesten van Frankrijk en ten oosten van Ierland. Groot-Brittanni omvat het grootste deel van het territorium van het Verenigd Koninkrijk. Het land heeft een oppervlakte van 229.979 km en telt ongeveer 60 miljoen inwoners.

Groot-Brittanni heeft een gematigd zeeklimaat, dit betekend dat het land relatief milde winters en warme zomers heeft. In Groot-Brittanni is er gedurende het hele jaar neerslag. Het noorden en westen van Groot-Brittanni zijn aanzienlijk natter dan de rest van Groot-Brittanni.

In Groot Brittanni is Engels de voertaal. Daarnaast wordt er in Wales ook `Welsh` gesproken en in sommige delen van Schotland spreekt men nog `Gaelic`.
Inverness

Schotland is een voormalig koninkrijk en vormt met Engeland, Noord-Ierland en Wales n staat. Schotland kent een eigen rechtsstelsel, vlag, bankbiljetten en binnenlands bestuur, maar in de internationale betrekkingen speelt als soevereine staat alleen het Verenigd Koninkrijk een rol. De naam Schotland is afgeleid van de Latijnse naam "Scoti" die door de Romeinen gebruikt werd om de Gaelische bevolking in het hedendaagse Schotland en Ierland aan te duiden.

Inverness is gelegen in het Great Glen (grote dal) gebied bij de monding van de rivier de Ness. Inverness telt 55.000 inwoners. Het meer Loch Ness en de omgeving is bekend geworden door het Monster van Loch Ness. Het dier wordt ook wel Nessie genoemd. Er bestaan vele vage en onduidelijke foto's van het dier maar zijn bestaan is nooit duidelijk aangetoond. Er bestaan verschillende theorien over het monster. Stap in de wereld van een ware mythe en geniet van de omgeving van het Loch Ness meer.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Loch Ness marathon

De eeuwenoude legende van het monster van Loch Ness en de schoonheid van het landschap trekken nog elk jaar vele bezoekers naar dit deel van Schotland.

Demarathon van Loch Ness neemt u mee door het adembenemend landschap: angs de oevers van de rivier de Ness, door het schitterende centrum van Inverness.
Bij de finish staat u een warme maaltijd en veel entertainment te wachten. De Baxters Loch Ness Marathon biedt u echt waar voor uw geld!

Vanaf 585,00 p.p.

sluit op 25-07-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: