010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 10-3-2019
Starttijd: 10:00
Start: Esplanade du Chteau de Vincennes
Finish: Esplanade du Chteau de Vincennes
Tijdslimiet: 2 uur en 50 minuten
Tijdsregistratie: via een ChampionChip
Max. deelnemers: 30.000
Highlights: Bois de Vincennes, Bastille, Hotel de Ville en Opera.
Weersomstandigheden: De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 10 en 13 graden.
Verzorging: Om de 5 km mineraalwater en fruit.
Herinnering: Iedere finisher ontvangt een diploma.
Deelnamebewijs info: Hall de la Pinede (Bois de Vincennes) welke is geopend op vrijdag en zaterdag 10.00-19.00.
Pastaparty: Er is geen informatie beschikbaar m.b.t. een pastaparty.

Reisprogramma

Meer of minder dagen is optioneel!

REIS OP BASIS VAN EIGEN VERVOER!!!

Dag 1: U vertrekt op 08-03-2019
Aankomst in Parijs en eventueel ophalen startnummer
voor de halve marathon.

Dag 2:
Ook op deze dag kunt u het startbewijs ophalen

Dag 3:
Halve marathon van Parijs!

Dag 4: U vertrekt op 11-03-2019
Uitchecken hotel en terugreis naar Nederland.


Hotel

Hotel Ibis Styles Paris Republique (***)

Het Ibis Styles Paris Rpublique heeft een ideale ligging in het centrum van Parijs, dichtbij de treinstations Gare de l'Est, Gare du Nord en Gare de Lyon.

Het hotel ligt op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs. Er zijn 67 comfortabele, rookvrije kamers. De kamers hebben airconditioning en een flatscreen-tv. Geniet van een ontspannen verblijf in de Franse hoofdstad.

Begin uw dag goed met een stevig ontbijtbuffet dat u voorziet van alle energie die u nodig heeft voor een actieve dag in Parijs. Met de 5 nabijgelegen metrolijnen heeft u gemakkelijk toegang tot de Notre Dame, de Montmartre, de Opra Garnier, de Bastille, het Louvre, de etnische winkels aan Boulevard de Strasbourg en de Passage Brady ('Klein India'), evenals de levendige cafs langs het Canal St-Martin.

Inclusief / exclusief

Inclusief:
* 3 hotelovernachtingen in Hotel Ibis Styles Paris Republique (***).
* Dagelijks ontbijtbuffet.
* Startbewijs (bij deelnemer).

Exclusief:
* Verzekeringen
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds.

Frankrijk

Frankrijk is gelegen in West-Europa en grenst aan Belgi, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Itali, Andorra en Spanje. Frankrijk heeft, inclusief overzeese gebieden, een oppervlakte van 674.843 km en een bevolkingsaantal van ongeveer 65,4 miljoen inwoners. Het land is qua oppervlakte het grootste land binnen de Europese Unie. De hoofdstad van Frankrijk is Parijs, dit is ook verreweg de grootste stad van het land.

Frankrijk wordt voornamelijk verdeeld in twee grote delen: Noord-Frankrijk en West-Frankrijk. Beide delen worden gekenmerkt door een gematigd relif: kustvlakte, brede valleien, grote sedimentaire bekkens met golvend relif en heuvelrijen.

Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk. De stad heeft een oppervlakte van 105 km en telt 2.150.000 inwoners. Het klimaat in Parijs is niet te voorspellen. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot boven de 30 graden Celsius, de gemiddelde temperatuur ligt echter rond de 19 graden. 's Winters kan het vriezen maar kan het ook heel mild zijn.

Parijs ligt in het noorden van Frankrijk in de regio le-de-France en aan de rivier de Seine. Het echte historische centrum is gebouwd op twee eilanden, het le Saint-Louis en het grotere le de la Cit wat het oudste gedeelte van de stad is.

Parijs is een wereldstad die vele bezienswaardigheden rijk is, bekende bezienswaardigheden van Parijs zijn natuurlijk de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Parijs beschikt echter ook over schitterende kerken en kathedralen. De stad heeft ook bekende musea zoals het Louvre. In Parijs is dus genoeg te doen en te zien.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Parijs halve marathon

Parijs is een wereldstad! Of het nu gaat om de vele bezienswaardigheden, het flaneren langs de Champs Elyssees of de vele winkels, Parijs is hot!

De halve marathon van Parijs is een mega-evenement in een mega-stad! Na de marathon van Parijs is dit het grootste evenement qua deelnemersaantallen. Vorig jaar deden er maar liefst 20.000 deelnemers mee.

Het parcours is over het algemeen vlak en neemt u mee door het prachtige Bois de Vincennes en langs de Bastille en de Seine.
Vanaf 210,00 p.p.

sluit op 31-12-2018
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: