010-497 11 81


Evenement informatie
Startdatum: 28-4-2019
Starttijd: 09:00
Start: Hamburg Messe
Finish: Hamburg Messe
Tijdslimiet: 6 uur en 30 minuten
Tijdsregistratie: Champion Chip
Max. deelnemers: 18.000
Highlights: Het parcours van de Hamburg marathon staat bekend als vlak. Er komen praktisch geen hoogteverschillen aan bod gedurende de route. Highlights van de marathon: Reeperbahn, Stadtpark, de rivier de Alster
Weersomstandigheden: Milde temperaturen. Prima om te lopen.
Verzorging: 15 posten met water, energy drinks, cola, bananen, sponsen.
Herinnering: Elke finisher ontvangt een medaille. Tegen een meerprijs van 10,- kunt u de medialle laten graveren.
Deelnamebewijs info: Op 26 en 27 april heeft u de gelegenheid om de marathon Expo te bezoeken. Op de Expo kunt u naast het ophalen van uw startbewijs de nodige tijd vertoeven. Er zullen veel stands zijn van grote wereldwijde merken die de laatste innovatieve producten en trends op het gebied van de loopsport zullen tonen. Het adres van de Expo is: exhibition grounds of the Hamburg Messe- und Congress GmbH Messeplatz 1 20357 Hamburg Hal 4 A
Reisprogramma

Overige reisduren op aanvraag

**Ook vluchten vanuit Belgi mogelijk, prijs op aanvraag**

Dag 1: U komt aan op 26-04-2019
Aankomst in hotel Elbbrcken (***)

Dag 2:
Ophalen startnummer tijdens de Expo.

Dag 3:
De Marathon van Hamburg

Dag 4: U vertrekt op 29-04-2019
Uitchecken hotel
Hotel

Elbbrcken (***)

Dit hotel ligt op een rustige maar centrale locatie in Hamburg. Het hotel ligt in een zijstraat in de wijk Rothenburgsort, vlak bij het schiereiland Entenwerder.

Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor uw verblijf in Hamburg. U kunt elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en daarna de bezienswaardigheden bezoeken. Het hotel ligt pal aan de schilderachtige Elbewanderweg-route, ideaal voor fietsers en wandelaars. Fietsen kunnen tegen een toeslag worden gestald in de ondergrondse parkeergarage.

Vanaf het hotel reist u eenvoudig met het openbaar vervoer naar het Alstermeer en de haven. Er is ook een bus die u in nog geen 10 minuten van het hotel naar het centraal station brengt. Het hotel ligt op slechts een paar honderd meter van de snelweg A255.

Openbaar parkeergelegenheid is beschikbaar bij het hotel. Ondergrondse parkeergelegenheid is onder voorbehoud van beschikbaarheid, voor EUR 10 per dag. Reserveren is verplicht.

Inclusief / exclusief

Inclusief:
* 3 overnachtingen in hotel Elbbrcken
* Dagelijks ontbijtbuffet
* Startbewijs voor de Marathon (bij deelnemersprijs)

Exclusief:
* Verzekeringen
* Eenmalig 2,50 calamiteitenfonds

Duitsland

Duitsland, gelegen in Centraal Europa grenst aan Nederland, Denemarken, Tsjechi, Belgi, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk, Polen en Oostenrijk. De hoofdstad van Duitsland is Berlijn en de officile taal is Duits. Oude beschrijvingen noemen Duitsland het land tussen de zee en de Alpen.

Duitsland kent een enorme hoeveelheid aan imposante, knap ontworpen, eeuwenoude monumenten waaronder de Brandenburger Tor in de hoofdstad Berlijn, de Onze Lieve Vrouwekerk in Dresden en Kasteel Neuschwanstein in de omgeving van Mnchen. Het toeristische aanbod in Duitsland is van hoog niveau.

Onze oosterburen staan voornamelijk bekend als netjes, schoon en punctueel en ze geven de voorkeur aan aardappeltjes-vlees-en groente.

Hamburg

Hamburg ligt in het noorden van Duitsland. De stad is 755 km2 groot en telt 1,7 miljoen inwoners. In Duitsland zijn de zomers vaak lekker warm en erg aangenaam, maar in Hamburg is het over het algemeen wel wat kouder dan in de zuidelijker gelegen steden. In Hamburg komt de temperatuur in de zomer niet veel hoger dan 20 graden Celsius. In de winter kan er veel sneeuw vallen en is het dus behoorlijk koud.

Het bekendste museum in Hamburg is de Kunsthalle. In dit museum vindt u allerlei soorten kunst, er hangt zelfs n van de vroegere werken van Rembrandt uit de 17e eeuw, namelijk Simeon in de Tempel. Een andere bezienswaardigheid is de haven van Hamburg. Hier varen schepen af en aan met de grootste vrachten. Er wordt hier jaarlijks maar liefst 78 miljoen ton aan vracht verscheept!

In Hamburg vindt u genoeg eetgelegenheden. Veel restaurants serveren niet alleen goed eten, maar zien er ook mooi of bijzonder uit. Zo wordt uit eten gaan in Hamburg extra plezierig.

Angie`s Nightclub is n van de populairste nachtclubs in Hamburg. In deze nachtclub worden regelmatig optredens gegeven van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden hier bijzonder lekkere cocktails geschonken. Verder zijn er een aantal hele leuke bars te vinden in deze stad. In veel van deze bars worden er veel verschillende soorten muziek gedraaid en komen er ook af en toe live bands spelen.

Hamburg is niet de eerste stad die toeristen in Duitsland meestal bezoeken, maar het is vaak wel n van de steden die bezocht wordt. Hamburg is een hele leuke stad, waar u genoeg kunt doen, maar waar u ook lekker tot rust kunt komen.
Leden voordeel

Aanvullende prijsinformatie voor leden / niet leden van Le Champion:

De kortingen bedragen:
  • Leden van Le Champion ontvangen een korting van € 25,- per hotelkamer per arrangement


  • Als deelnemer aan één van de Le Champion evenementen, ontvang jij nu met de code LCSPORT17 ook € 15,- korting op je hotelkamerboeking. Vul deze code in bij "lidmaatschapnummer"

  • Op hardloopreizen ontvangen leden van Le Champion € 25,- korting per hotelkamer. Niet leden van Le Champion betalen het reguliere tarief. Deze arrangementen worden afgehandeld door onze partner loopreizen.nl, onderdeel van Touchtravel.nl.

  • Bent u geen lid van Le Champion, maar wilt u toch aanspraak maken op de korting? Wordt direct lid van Le Champion en maak direct aanspraak op de korting voor leden. Klik hier om lid te worden van Le Champion.


Warming up

Reviews

Plaats zelf een review!

Uw naam
Uw emailadres
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? ja nee
Titel review
Uw ervaring
Spam preventie (Hoeveel is vijf plus zes?)
 
Er zijn nog geen reviews geplaatst over deze reis.
Hamburg Haspa marathon

De Marathon van Hamburg is de laatste jaren steeds meer gegroeid. De verwachting is dat er dit jaar meer dan 20.000 deelnemers mee gaan doen.
De 2e grootste stad van Duitsland (na Hamburg) heeft door zijn vlakke wegen een ideaal parkoers om uw persoonlijke toptijd te verbeteren.
Vanaf 275,00 p.p.

sluit op 01-03-2019
CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: