010-497 11 81
Over Ons
Over Le Champion Sportreizen
Per 1 juni 2015 kunt u wandel-, fiets- en hardloopreizen m├ęt ledenvoordeel boeken via Le Champion Sportreizen. Met de oprichting van Le Champion Sportreizen willen we leden van Le Champion enthousiasmeren om hun passie voor fietsen, wandelen of hardlopen ook buiten de gebaande paden verder te ontwikkelen. Er zijn binnenlandse arrangementen en buitenlandse reizen te boeken, van klein tot groot, van beginnersniveau tot gevorderden.

U kunt boeken in groepsverband of op individuele basis maar reizen kunnen ook helemaal op maat gemaakt worden voor een zelfgekozen gezelschap en/of bestemming. Goed georganiseerde reizen, mooie sportevenementen en het ├ęchte Le Champion-gevoel!

Le Champion Sportreizen biedt u graag de persoonlijke service die u van ons verwacht. Zo kunt u bij ieder arrangement een gewenste reisduur aangeven en/of uw speciale wensen kenbaar maken.
Op de homepage vind u het aanbod per discipline dat in de komende tijd alleen maar uitgebreider wordt. We willen u van harte uitnodigen daarover mee te denken!
Heeft u suggesties voor specifieke bestemmingen waar u wilt fietsen, wandelen of hardlopen?
Stuur uw suggesties naar info@lechampionsportreizen.nl of plaats een reactie op onze Facebookpagina.

CORPORATE

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer
Boekings informatie
CONTACT

Contact
Contactformulier
Reizen welke worden geboekt bij lechampionsportreizen.nl
zijn een product van en worden georganiseerd,
uitgevoerd en gefactureerd door Touchtravel.nl
Touchtravel.nl is aangesloten bij de volgende labels: